fredag 17. april 2009

I sørmarka med Tessy!

På mandag kjørte mor Marian, meg, Tessy og Dixie til hundeområdet i Sørmarka. Det er jo som Anne-Liss har nevnt blitt offentlig hundeområdet nå, og faktisk også det største i Norge! :) Det har kommet opp skilter med regler for bruk av området, og markeringspinner rundt, så nå kan vi helt trygt slippe hundene løs her! :)

Tessy, Dixie og en til...

Det var faktisk en del hunder her denne dagen, men etter en stund gikk de fleste og det var bare Tessy og Dixie igjen. Men de koste seg både alene og sammen med de andre hundene.

Dixie i farta

De sprang, og sprang, som de alltid gjør og lekte omtrent hele tiden. Dixie ligger ofte på lur og venter på Tessy når hun kommer tilbake etter å ha sprunget noen runder rundt oss – Tessy får visst aaaldri nok av å springe, hun! :)

Tessy i full fart!

Dixie derimot springer ofte sammen med Tessy en stund, men det ender vanligvis med at hun ikke klarer å holde følge med henne, så da legger hun seg ned og venter i stedet!

Dixie4

Det var så fint vær denne dagen, både varmt og faktisk også litt sol innimellom. Og slik har været vært siden da, bare enda varmere og enda mer sol! :) Så nå er det nesten ikke vår en gang lenger – mer sommer! ;)

Noen flere bilder fra turen til slutt:

Dixie og Tessy

Dixie3

Min pinne, nei min...

Gal Tessy!

God helg!

8 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Dere er heldige som har et stort område som hundene kan løpe fritt. Her er det båndtvang over alt. Roxie har jo hagen å springe i men det blir ikke helt det samme. Jeg slipper henn litt løs når vi er ute og går men jeg tar på henne båndet når vi møter noen. Ha en fin helg!!!!!!

Nina og Bonnie sa...

Har sagt det før og sier det igjen: dere er så heldig som har sånne områder i Stavanger. Såååå misunnelig. ;-)

Masse fine bilder. Det ser ut som de har det fryktelig gøy.

Tove sa...

Jeg sier også det samme: Dere er heldige som har dette området :-) Det ser ut til at bikkjene storkoser seg :-) :-) :-) God helg til deg også.

Anne-Liss sa...

Så fint å ha slik en god venn som Tessy. Ikke rart du må ta en liten pause Dixie så varmt det er om dagen. Litt for varmt for en lappis!

Snakkes på søndag.

Ville sa...

Så koselig dere hadde det Dixie og Tessy.
Vi gleder oss til i morgen:)
Tessy kan vel også være med, hu har jo et "søskenbarn" som er lappis;)
I går når vi gikk på turstien, så fikk vi mange posetive tilbake meldinger fra folk som ikke hadde hund.
De hadde sett innslaget på TV og var så glade for at hunder fikk springe løs:) de synes det burde være flere sånne plasser ikke bare Sørmarka...jeg ble så overasket, enten hadde de fått solstikk tenkte jeg;o) eller... så var innslaget så informativt at de skjønte hvor viktig det er for hunder å få lov å springe løs... kommentarene gjorde iallefall meg godt... :o)

Dixie sa...

Det ser ut som det er mange hunder som koser seg på hundeområdet i Sørmarka, ja! :)

Jeg fikk ikke sett innslaget på TV, men jeg så det på NRK nettTV. Høres ut som alle er fornøyd med et slikt område - både de som har hund og de som ikke har det!

Og mor hadde hørt på radioen at de hadde lyst til å få til enda flere slike områder (kanskje ikke like store) rundt omkring i Stavanger... :)

Mai-Linn sa...

Hei

Kan du skrive en forklaring på hvor dette området er i sørmarka? Vi var å lette litt i helgen, men fant det ikke... om du har mulighet så kan du gjerne skrive det på mail til meg? min mail adresse er mai-linn.berheim@hotmail.com

Dixie sa...

Hei Mai-Linn! :)
Jeg oppdaget visst ikke kommentaren din før i dag, jeg... Har dere funnet hundeområdet nå? Prøvde å sende en mail til deg, men fikk det ikke til...

Hvis du fortsatt er interessert i å vite hvor hundeområdet i Sørmarka ligger, kan du ta en titt på denne linken:

http://maps.google.no/maps/ms?hl=no&ie=UTF8&msa=0&msid=106855778442995284459.000469a718525852979a3&t=h&z=15