søndag 20. juni 2010

Junifest!

Denne helga har mor og jeg vært på besøk hos Øy (egentlig Marit) på Tau! :D Mor reiste på fredag, men siden jeg skulle i en bursdag kunne ikke jeg komme før lørdag morgen. Men jeg reiste ganske tidlig avgårde, da, og kom til frokost! :D

På lørdagen var vi også en tur på Jørpeland og koste oss litt rundt i butikker og på kafé, før vi kjørte hjem igjen og så på det svenske kongebryllupet resten av kvelden!

I dag (søndag) kom far, Dixie, Sebastian, Vava, Mya, Marian, tante, onkel Jan og Tessy også til Tau, for å bli med på den årlige junifesten. Tessy og Dixie er alltid veldig opptatt av å få være sammen og leke, så fram til vi skulle spise var vi bare ut med dem i det fine været, og etterpå gikk mor, tante, Marian og jeg en koselig tur med dem på stranda til Øy, og på en sti litt videre langs sjøen.

Vi tok noen bilder, men de er ikke lagt inn på dataen enda, så de får komme i et eget innlegg. I morgen tar jeg og noen fra skolen en dagstur til dyreparken i Kristiansand, så jeg får nok ikke lagt inn bildene fra i dag før tirsdag, men da skal jeg prøve å få laget et lite innlegg med dem! :D


Ha en fin uke!

 

3 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Da gleder vi oss til å se bilder:o)

Håper du får en flott tur til Kristiansand i dag. Kos deg:o))

Dino,Mons og fam. sa...

Hei dere!
Takk for blogg hilsen fra dere.Ja vi Lapphunder liker å bære kvist og ved.Av og til hos familie som har gård er det flott å løpe løs og sanke ved og pinner.Hyggelig å lese deres blogg oxo.
Dino hilser,Mons og fam.

Ville sa...

Gleder meg jeg også til å se bilder:o)
Regner med at du er vel hjemme igjen fra Kristiansand, fint vær har dere vel hatt der nede:o9