tirsdag 1. juni 2010

Sørmarka med Ville og Maila! :D

På søndag møttes mor, jeg og Dixie, Berit og Ville, og Anne-Liss og Maila i Sørmarka! Det var ganske lenge siden Dixie hadde fått være med disse to, for det har ikke passet så godt med treffene for oss i det siste, og i tillegg er Dixie nettopp ferdig med løpetiden, så i den perioden ble det ikke så mye leking med andre hunder! :)

Uansett, det så ut som alle tre hadde det veldig koselig sammen denne gangen! Maila var som alltid litt roligere enn Ville og Dixie, men det virker som de kanskje begynner å roe seg ned litt de også etter hvert! Det var i hvert fall ikke like mye leking som det har vært tidligere! Dixie var nok litt plagsom mot Ville av og til, men Ville bare later som ingenting, hun, så roer Dixie seg ned igjen ganske raskt… ;)

Det var en del andre hunder i Sørmarka også denne dagen, i mange forskjellige raser, så selv om Maila, Ville og Dixie var mest med hverandre, fant de også noen andre kjekke å leke med innimellom! Blant annet ble de alle tre enige (virket det som ;) om å springe etter en litt stor, svart og hvit hund. Siden ingen andre hadde hatt lyst til å leke med denne hunden var han visst veldig forølyd, og sprang foran dem en ganske lang stund!

Mot slutten av turen begynte alle tre hundene visst å bli ganske trøtte, så Maila og Ville gikk rundt og la seg litt og tygde litt på pinner og sånt, mens Dixie bare gikk for seg selv og snuste og prøvde å stjele pinnene fra Ville… ;) Så da vi helt til slutt gikk tilbake mot bilen var det ingen problem å få dem med seg, og Dixie hoppet rett inn i bilen og sov det meste av turen hjem! :)

Her kommer noen bilder fra turen:

IMG_4272 copyIMG_4281 copyIMG_4336 copyIMG_4257 copyIMG_4260 copyIMG_4276 copyIMG_4397 copyIMG_4396 copyIMG_4270 copyIMG_4286 copyIMG_4292 copyIMG_4288 copyIMG_4299 copy
Ville sprang på mor så hun falt, og da måtte selvfølgelig alle tre hundene
bort å sjekke hva det var som foregikk… ;)


IMG_4306 copyIMG_4307 copyIMG_4313 copyIMG_4329 copyIMG_4351 copyIMG_4311 copyIMG_4284 copyIMG_4428 copyIMG_4345 copyIMG_4338 copyIMG_4364 copyIMG_4385 copyIMG_4331 copyIMG_4371 copy
Her er hunden de sprang etter… ;)

IMG_4339 copyIMG_4341 copyIMG_4326 copyIMG_4343 copyIMG_4380 copyIMG_4355 copyIMG_4389 copyIMG_4444 copyIMG_4413 copyIMG_4368 copyIMG_4402 copyIMG_4393 copyIMG_4441 copy

I dag er det forresten juni! Og siden det er streik på skolen har vi også en del timer fri, så da blir det ekstra tid på Dixie i det fine været! :D

 

Ha en fin tirsdag!

8 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så mange flotte bilder du har tatt Tina! Tror nok at både 2 og 4 beinte koste seg i lag!
Her har det vært godt og varmt idag så Roxie har ligget for det meste i skyggen. Det er 20gr nå ennå kl er 21.15. Endelig er sommeren her.
Streiken på skolen hos dere går ikke utover noen eksamen for deg?
Ha en fin kveld/uke!

Anne-Liss sa...

Takk for sist, det var så kjekt å møte dere igjen. Ekstra kjekt er det jo når hundene går så godt sammen.
Det ble mange flotte bilder av de tre, litt våte men søte alikevel.

Det må ikke bli så lenge til neste gang. Ha en fin uke !!

Ville sa...

Kjempe koselig å treffe dere igjen. Det som gleder meg nesten aller mest er at de går så godt isammen de 3 jentene våre.
De er liksom så enige i alt de foretar seg:o)

Blir det langvarig streik så kan vi kanskje treffes en formiddag også?

Likte godt bilde av moren din langt inni busken;o)))

Mange flotte bilder av de 3 venninnene. Du klarte tilogmed å knipse dem når de jaktet på den sorte og hvite hunden:o)
Der var det Dixie som holdt ut lengst:o)))

Dixie sa...

Gry Viola: Det har vært varmt her også både i går og i dag, så Dixie vil hele tiden gå i skyggen når vi er ute på tur... ;) Jeg har ingen eksamener i år, så for meg går ikke streiken utover noe viktig! :)

Anne-Liss og Berit: Håper det ikke blir så lenge til neste gang, nei! Maila, Ville og Dixie ser ut som de har det så kjekt sammen, alle tre! Det var Dixie som jaktet lengst på den hvite hunden, ja! Der holdt hun jammen på lenge! ;)

T :-) sa...

Morsomt å se så mange fine bilder :-)))

Gry og Millis blogg sa...

Masse flotte bilder Tina!!! Ekstra gøy å lese nå som jeg har hilst på alle de tre herlige jentene fra Stavanger:o)

Ville og Dixie høres ut som Tuppen og Lillemor:o)

Caroline sa...

Så mange fine bilder, og nydelige hunder! ;) Har veldig lyst å være med på et treff, synd jeg bor så langt unna!

Fam Michelsen,Son. sa...

Ååå så pene bilder.Tenk så morsomt det var å løpe og leke.Flotte hunder dere har alle sammen...
God helg fra Son.
Michelsen(Dino og Mons).