tirsdag 5. april 2011

Hei! :)

Nå var det så lenge siden jeg hadde skrevet noe på bloggen at jeg tenkte at det var på tide å skrive noe i hvert fall! Det skjer så lite her for tiden, i tillegg til at det nærmer seg veldig eksamen for meg (bare 1 måned igjen…), så det har ikke blitt noe blogging i det siste! Sannsynligvis blir det ikke så mange flere innlegg på en stund, på grunn av eksamen, men etter 19. mai har jeg sommerferie og da har jeg tenkt å finne på mye kjekt med Dixie: gå lange, koselige turer, trene på mange nye og gamle triks og andre øvelser vi trener på, i tillegg til masse andre ting vi kommer på, og da lover jeg å blogge mye oftere! ;)

En ting jeg kan nevne er at vi hadde overnattingsbesøk av Tessy her helgen for et par uker siden, fra 24. til 27. mars, mens Marian og familien var i Oslo, og det gikk myyye bedre enn vi hadde forventet. På forhånd trodde vi at de bare ville kave og ikke klare å roe seg ned i det hele tatt, for det er sånn de vanligvis er når de er sammen. Men sånn var de absolutt ikke denne helgen! De lekte innimellom, helst når vi slapp dem ut i hagen, og med en god tur til dagen i tillegg, var de veldig snille og rolige når de var inne. Dixie var nok den som oftest kunne tenke seg å leke litt inne også, men det ville vanligvis ikke Tessy være med på, så da ga Dixie seg igjen etter en stund… :)

Vi tok noen få bilder mens Tessy var her, så jeg skal prøve å få lagt dem over på PCen og ut her i bloggen så fort som mulig, hvis jeg bare husker det… :)

Jeg har også prøvd å lese gjennom en del av de nyeste innleggene i andre blogger, men siden jeg som sagt ikke har vært så mye inne her og lest eller skrevet selv i det siste, har jeg ikke fått med meg alt som har skjedd de siste ukene/månedene, og heller ikke om det har kommet noen nye blogger som jeg burde ta en titt på (Inger og Odas blogg har jeg forresten sett! :) Så dere må bare si ifra hvis det er noe jeg burde ha fått med meg! :)

Ellers vil jeg bare si at jeg gleder meg veldig til å ha mer tid til bloggen igjen etter eksamen, og da håper jeg at jeg skal få tid til å ta masse bilder jeg kan legge ut også! :)

 

Ha en fin uke/måned eller

hvor lenge det blir til neste innlegg!

 

7 kommentarer:

Inger`s blogg sa...

Hei Tina! koselig å litt fra deg igjen, har lurt på om det var bra med dere.
Skolen kommer først, det er bra!
Lykke til med eksamen.
Du får vel litt påskefri, men skal vel lese da også.

Så fint det gikk så bra med besøket av Tessy. Både Dexie og Tessy er vel blitt voksne og mere rolig.
Ha det fint utover!

Marianne sa...

Lykke til på eksamenene dine Tina!

Ville sa...

Så koselig å høre fra deg Tina:o)))

Tenker på dere om dagen, har lyst å treffe dere til en ettermiddagstur. Nå går gipsen av på torsdag og jeg kan kjøre bil igjen:o)))
Koselig å høre om Tessy og Dixie, hvor voksne de er blitt.. Dixie litt mer leken, så fint:o)))

Lykketil med lesing og eksamen...håper vi treffes før mai.
Nuss på nesa til go`jenta Dixie fra meg og Ville:o)))

Unknown sa...

så kjekt å høyre frå deg att! men eg forstår godt at det ikkje alltid er lett å få tid til å blogge :) du må ha lykke til på eksamen!

Nøve sa...

Lykke til med eksamener og alt du har i vente!
Det kan tyde på at Dixie og Tessy begynner å bli voksne, syns jeg :o)
Det blir fint å høre fra deg igjen når du får bedre tid! Bra at du ikke har glemt oss helt ;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Koselig å høre fra dere igjen!!
Lykke til med eksamen som kommer!!
Det jeg leser om Dixie og Tessy så har de nok blitt ganske voksene. Godt at de leker og ikke helt glemt åssen det er... He-he
Håpe at du får noen dager i påska til å slappe av på da og at det ikke bare blir lesing!! Her så blir det nok mye lesing, Mariken skal åsså ha noen tentamener og slikt. De begynner den 29 april. Så går det slag i salg utover for henne.
Ha ei flott uke!! Og en kjempe fin vår videre!!

Ragnhild B. sa...

Hyggelig å høre dra deg igjen! Lykke til med eksamen! Travle og spennende tider! Vel møtt i bloggeland etterpå!