mandag 30. mai 2011

Sånn, da var vi tilbake! :D

Nå er jeg endelig ferdig med eksamen for i år, 14 stk på mindre enn tre uker…… Jeg ble egentlig ferdig med dem for litt over en uke siden, men etterpå har jeg vært en tur i London, så nå er jeg endelig klar til å begynne å blogge igjen! :)

Jeg har tenkt å endre litt på bloggen hvis jeg får det til, i hvert fall med en ny header, ettersom den vi har nå har julekuler og snøkrystaller, og derfor kanskje ikke passer så godt nå når det faktisk nærmer seg juni! ;) Masse bilder håper jeg også jeg kan få lagt ut etter hvert, men i det siste har det blitt tatt ganske lite bilder, i tillegg til at det har vært så mye stygt vær og Dixie omtrent ikke har noe pels igjen, så de få bildene vi har er ikke særlig fine… ;)

Ellers kan jeg jo begynne med å fortelle om noe virkelig, virkelig skummelt som skjedde med Dixie i går – hun ble nemlig påkjørt! Heldigvis gikk det helt fint, til tross for at hun sprang rett ut i veien, og alt far hørte var et pang når bilen traff henne! Det skjedde da far og Dixie var ute på tur, og Dixie nettopp hadde lekt med en annen hund på et lite gress ganske nær der vi bor. Plutselig måtte Dixie på do, og da gikk de andre videre. Far hadde tenkt å ta på henne båndet når hun var ferdig, men da sprang hun avgårde, og inn i en hage. Heldigvis var dette en hage med gjerde rundt, så far trodde ikke hun kom lenger, men så oppdaget han at alle portene var åpne, og at han ikke kunne se Dixie noen steder i hagen! Han sprang rundt hagen for å se om han kunne finne henne, og det var da han hørte smellet! Han trodde egentlig ikke at det hadde gått så bra som det faktisk gjorde, for rett etterpå så han Dixie som sprang videre og foran ham helt hjem!

Mor og jeg kom hjem fra trening en stund senere og ante ingenting, så vi ble veldig overrasket da far fortalte hva som hadde skjedd! Den eneste skaden hun fikk var faktisk et bittelite sår på den ene foten! Mor ringte til Siri (hundetreneren vi fremdeles trener med på hundetreningene hver mandag), for å spørre om vi burde gå til dyrlegen for å sjekke eller om det var noe annet vi burde gjøre, og det eneste hun syntes var nødvendig var å kjenne og klemme på henne, og følge med på henne framover. Hvis hun ikke skrek eller pep hadde hun nok ikke vondt noe sted, og da hadde sannsynligvis alt gått bra, heldigvis… :)

Så forhåpentligvis slipper jeg å fortelle om flere slike skumle hendelser framover, men heldigvis gikk det utrolig bra denne gangen! :)

7 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Hei! Der var du/dere igjen!! Godt at det gikk bra med Dixie!! Tenker nok at faren din var forskrekket da!! Her så begynner det åsså å nærme seg sommeren da, men tempraturen lar vente på seg. Godt å være ferdig med eksamene da!! Mariken er snart ferdig hun åsså, hun har bare muntelig igjen og den får hun greie på 16 juni.
Ha en fin uke videre og en god sommer!

Ville sa...

Det må jo være helt befriende å være ferdig med alle eksamene.

Jeg er så ufattelig glad for at det gikk så godt som det gjorde med Dixie, for en ubehagelig opplevelse for dere og henne.

En nuss på nesa til Dixie fra meg og en klem til deg Tina.

Dixie sa...

Huff, ja, det var veldig kjekt at det gikk så bra! Vi er jo litt nervøse nå også for at det plutselig skal dukke opp noe vi ikke har komt på før, eller som ikke har vist på henne tidligere, men nå er det jo to dager siden det skjedde, så det begynner å se ut som det faktisk gikk så bra som det ser ut som! :D

Å være ferdig med eksamen er også kjempedeilig! Nå har jeg ingen skole igjen i år, og kan gjøre akkurat det jeg vil framover, og da skal nok Dixie få litt ekstra tur og trening i hvert fall! :)

Marianne sa...

14 eksamener på 3 uker! Huff, du må være utslittt!!! Godt du bare kan nyte livet fremover nå!! Koselig å ha dere tilbake ;)

Siss sa...

Dette var dramatisk! Så bra at det gikk godt:-)

14 eksmner på 3 uker? Er det mulig?
Jeg tror jeg hadde gitt opp.

Bra du er ferdig. Nyt sommeren:-)

Malin sa...

For en grusom opplevelse! Håper det aldri skjer igjen.
Du får nyte tiden nå som alle eksamener er unnagjort :)

Unknown sa...

velkommen tilbake! :D oi, det der er SÅ skummelt!!! Heino har også vorte påkøyrd, og det gjekk også bra heldigvis. Men det er ein skikkeleg ubehageleg opplevelse, så eg veit korleis de må ha hatt det! godt at det gjekk bra med Dixie også ;)