onsdag 20. juli 2011

Lillesand! :)

Forrige uke var vi (mor, far, Sebastian, Dixie og jeg) en tur i Lillesand i en hytte/leiglighet (eller egentlig nederste etasje i et hus) som vi hadde lånt av noen på jobben til far mot at de lånte hytta vår på Hovden noen dager i vinter. Mor, far, Dixie og jeg kjørte dit mandag ettermiddag, og gledet oss veldig til å ha noen dager med helt fri og litt finere vær enn her hjemme (det var det i alle fall meldt!)…

Tirsdag morgen våknet vi opp til sol og godt og varmt, så vi startet dagen med å spise frokost på terrassen for første gang i år. Fra terrassen var det utsikt rett ut på Blindleia der båter kjørte forbi omtrent hele tiden de dagene vi var der. De som eide stedet vi var på hadde også en liten båt som vi kunne låne, så det vi gjorde første dagen var å komme oss til Sørlandsparken så fort som mulig for å kjøpe redningsvest til Dixie. :)

Vi prøvde først dyrebutikken på Sørlandssenteret, og fikk lov til å ta med Dixie inn i dyrebutikken for å prøve den på. Far hadde også lest at de skulle ha på Jula, så vi gikk for å sjekke der også, og siden den de hadde der var helt grei, og Dixie så ut som hun likte å ha den på seg (så godt som hun kan like å ha på seg noe som helst), så kjøpte vi bare den. På Jula var det forresten ingen skilt om hunder forbudt heller, og ingen brydde seg om Dixie var med inn, så vi hadde henne bare der inne hele tiden mens far kikket på en del andre ting, og hun så ut til å være veldig fornøyd med å få være med litt rundt omkring i butikken… :)

Siden Dixie så ut til å være fornøyd med å være med oss på dette, fortet vi oss ikke tilbake igjen til leiligheten, og dermed ble dette det meste vi fikk tid til denne dagen, bortsett fra noen små turer med Dixie, og å sitte litt ute på terrassen i det fine været.

Jeg holder forresten på med å finne fram bilder for å legge ut her, men det tar visst en del tid, så jeg tror faktisk jeg får fortsette med dette innlegget i morgen eller i overmorgen! Så kommer det bilder samtidig! ;)

2 kommentarer:

Ville sa...

Høres helt deilig ut å sitte å se på alle båtene som passerer i blindleia.
Jeg har hørt rykter om at du har fått deg et nytt speilreflex...gleder meg til masse bilder!
Du er hjertelig velkommen til å være med oss på tirsdag, Tina:o)

Dixie sa...

Huffda, jeg har visst ikke fått svart på kommentaren din, men som mor sa skal jeg jobbe tirsdag kveld, så jeg kan nok ikke bli med, dessverre.

Jeg har kjøpt nytt speilrefleks, ja! Når jeg får tatt litt flere bilder med det skal jeg nok legge ut noen! :)