onsdag 15. juni 2011

Hovden! :)

I helga var vi på Hovden igjen. Vi hadde faktisk ikke vært der siden påske, så det begynte å bli en stund siden, og det var derfor veldig koselig å komme tilbake. Vi (mor, far, Dixie og jeg) var ikke framme før ganske sent på fredag, men da ankom vi faktisk i helt ny bil som vi hadde fått samme dag! :) Dixie er alltid veldig, veldig flink i bilen. Hun ligger i setene ved siden av meg, vanligvis med hodet på fanget mitt store deler av turen, men det var visst litt vanskelig i denne bilen for setebeltene var litt annerledes. Men vi holder på å teste litt ut hvordan hun ligger best, og kanskje også hvordan hun kan komme nærmere meg (for det er jo så koselig ;). Når vi kommer fram til Hovden derimot, er hun vanligvis ikke like rolig. Da vil hun ut på terrassen med én gang, og noen skal helst leke med henne hele tiden, selv om vi kanskje ikke har så lyst til å være ute så lenge på terrassen i tolvtiden. Det er jo ikke akkurat sååå varmt på Hovden på den tiden av dagen… ;)

Dagen etter gjorde vi ikke så veldig mye, bortsett fra en liten tur til sentrum for å handle og tur med Dixie i skogen og langs elva ved hytta. Jeg tok med kameraet ut for å ta en del bilder på turen, sånn at jeg for eksempel kunne få lagt ut noen i bloggen, men det første jeg oppdaget da jeg begynte å skulle ta bilder var at minnekortet ikke var i… Det stod fremdeles i dataen hjemme i Stavanger der vi hadde tatt ut bildene fra kameraet sist gang… Derfor ble det ingen bilder fra denne turen, men koselig var den, og vi hadde tenkt å i hvert fall få tatt noen bilder med det lille kameraet på turen dagen etter.

Uheldigvis ble det også litt vanskelig da jeg på en eller annen måte klarte å bli syk på lørdagskvelden. Selv om jeg var bedre dagen etter, og nesten helt frisk igjen på mandag, syntes mor at jeg skulle blir igjen på hytta mens hun gikk tur disse dagene. Hun tok noen bilder på en av turene, men det er ikke lett å holde båndet til Dixie og samtidig prøve å få tatt bilder av henne med det lille kameraet, så det ble visst mest snusebilder! (Men de er ikke lagt inn på dataen enda…) :)

Ellers skjedde det ikke så mye mer å fortelle om mens vi var der. Dixie var mye ute på terrassen, og der bjeffet hun en del på et ekorn som klatret i et tre rett ved siden av. Bortsett fra dette ekornet var det ikke så mye å bjeffe på, for de fleste hyttene var faktisk tomme…

Ny header kommer forresten så fort jeg får den ferdig! Jeg har veldig lyst å bli kvitt juleheaderen, men det har vært vanskelig å få tatt nye sommerbilder når det er så kaldt og nesten aldri sol ute… ;)

 

Ha en fin uke! :)

 

5 kommentarer:

Malin sa...

Det er så kjipt å glemme minnekortet i dataen, jeg har gjort det selv en del ganger.
Men det blir vel flere turer og bilder :)

Unknown sa...

hehe, det der med minnekortet har eg gjort sjølv. utruleg irriterande! særleg dei gongane eg har gløymt det i jobbsamanheng, og plutselig står der uten kamera når eg liksom skal dokumentere sjukdom eller andre ting eg finn på fisken som eg er ute og har tilsyn på :/ då har det vorte elendige mobilbilete i helserapporten etterpå!

Dixie sa...

Hehe, så jeg er altså ikke den eneste som har gjort den tabben... ;) Heldigvis var ikke dette noe viktig, bare for å ta noen bilder vi kunne ha senere! Men vi skal nok til Hovden igjen om ikke så altfor lenge, håper jeg! :)

Siss sa...

Skal love deg at du aldrig glemmer det kortet igjenn.

Jeg har selv glemt det en gang.
Nå dobbelt sjekker jeg det .

Og heldigvis er dere ofte på hytta:-)

Ville sa...

Så synd du glemte minnekortet hjemme, Tina.
Kjempe flott ny header. Håper vi kan ta en luftetur i sørmarka før ferien starter.