onsdag 18. november 2009

Video?

Jeg lurte egentlig bare på om noen kan forklare meg hvordan jeg legger inn video i bloggen? Jeg har et par filmer av Dixie på det lille digitalkameraet som jeg hadde hatt veldig lyst å lagt ut, men jeg finner ikke ut av hvordan jeg skal gjøre det!!!

Ellers ser det ut som at PCen der alle bildene ligger holder på å bli i orden igjen, så da kan jeg endelig få lagt ut noen bilder av Dixie igjen! :D

Canon Ixus 870 IS 063

Dette bildet er også fra det lille kameraet, for bildene fra det får jeg til å legge inn på min data! :D

7 kommentarer:

Nøve sa...

Jeg husker ikke akkurat, men når man trykker på VIDEO når man skriver innlegg,får man to alternativer; youtube eller soapbox. På førstnevnte må man lage en profil først, men det er godt forklart underveis. Pass på at du krysser av på godkjenninger.
Dette får du til.
Skal bli moro å se Dixie 'live' :o)

Ville sa...

Jeg har forsøkt å legge inn video flere ganger. Alt ser ut som å gå greit, men allikevel så kommer den ikke til bloggen. For meg ser det ut som om der er avbrudd under lastingen??? Lurer på om jeg skal forsøke igjen??

Skal bli kjekt å se Dixie på fil,:o))))

T :-) sa...

Jeg har holdt meg unna Youtube så langt (siden jeg ikke har noen film som jeg syns fortjener plass på der) Hvis du ikke får det til på youtube (det er jeg sikker på du gjør) så kan du jo gjøre som meg, bruke den "gamle blogspot" Har du lagret filmen i ei mappe på pc'n din så er det bare å legge inn filmen på samme måte som du gjør med bilder, men velg film i steden. Men vær forberedt på at det tar laaaaaaang tid.

Dixie sa...

Tusen takk for svar! :D
Nå må jeg prøve de forskjellige måtene, så går det nok til slutt! ;)

Nina og Bonnie sa...

Dette med video kan jeg ikke hjelpe deg med.

Jeg venter spent på bilder!!!!

Gry og Millis blogg sa...

Gleder meg til video og bilder jeg også Tina:o) Jeg trykker bare på "legg til video" og følger retningslinjene derfra. Klarer jeg det, så klarer helt sikkert du det!!! Men som Tove sier, det tar tid - nesten både vinter og vår...

Lykke til:o)

Siss sa...

Det med vidio har ikke jeg heller fåt til. Fikk jo noen gode ider her nå. Du få det nok til nå. Gleder meg til å se Dixie på vidio:-) Kjempe fint bilde av god jenta..