torsdag 5. november 2009

Hei igjen! :P

Det blir ikke så mange blogginnlegg for tiden, for det har vært veeeldig mye å gjøre på skolen i det siste! Men nå blir det nok litt roligere, i hvert fall for en stund...

Det har ikke skjedd så veldig mye spesielt i det siste, og dataen med bildene er enda ikke i orden, så jeg har ikke hatt så mye å fortelle om heller! :)

En ting jeg kan nevne, som dere sikkert har fått med dere i både Berit & Villes blogg og Anne-Liss, Maila & Leias blogg, er at mor og Dixie var i Sørmarka sammen med Berit, Ville, Anne-Liss, Maila og Leia på søndag. Siden jeg ikke kunne være med denne gangen, vet jeg ikke så mye om hva som skjedde, men det virket som om de hadde det kjekt, for mor og Dixie kom ikke hjem før etter rundt 2.5 timer... :P

Mor tok også en del bilder, så kanskje jeg kan legge ut noen av disse når dataen er i orden igjen! Det begynner å bli mye å legge ut bilder av nå... ;)

Ellers har far pusset opp litt nede i gangen, så i mellomtiden måtte vi stenge trappa slik at Dixie ikke kunne gå ned. Dette pleide å være Dixies favorittsted å ligge (nede i gangen), men nå som vi har åpnet opp grinda vi hadde satt foran trappa slik at hun kan gå ned igjen, vil hun heller være oppe. Det virker egentlig ikke helt som hun har forstått at det går an å gå ned igjen enda! ;)

Dessuten har det vært veldig kaldt i det siste og MYE vind, så det blir litt mye for både oss og Dixie... Men vi går jo de vanlige turene likevel, så da får det heller bare være litt kaldt! Også blir det jo ekstra kjekt å komme hjem igjen! :P

Nå nærmer det seg endelig helg igjen også, så:

GOD HELG! :D :D :D

4 kommentarer:

Anne-Liss sa...

Det kan være strevsomt å gå på skole, mye lesing og masse oppgaver. Du er flink Tina og prioriterer helt riktig, viktig med skole så får bloggen komme i annen rekke.
Nå går det mot jul og da får du deg en velfortjent juleferie, stå på men husk at bitte litt fritid må du unne deg innimellom.
Vi snakkes sikker, kanskje allerede på søndag ?

Gry Viola og Roxie sa...

Mariken sier åsså at det er mye på skolen å gjøre nå. De begynner med tentamene til neste uke.
Lykke til Deg åsså Tina på tentamene/eksamene du skal ha føre jul!!
Hils til mamman og pappan din!!
Ha en fin helg!!

Ville sa...

Du er virkelig flink til å prioritere skolearbeidet ditt Tina!!!
Savner deg jo litt her inne i Blogglandia, det var vel du som startet det hele, og der er liksom ikke helt det samme uten deg, vet du;o)
Når det er sagt så forstår jeg jo at du har det hektisk, håper du har tid til å være med oss på tur neste gang.
Kos dere masse på Lapphundtreffet, regner jo med at du stiller da:o)
Ha en fin helg, Klem fra Berit og Ville til deg og Dixie:o)))

Dixie sa...

Jeg skal prøve å blogge litt så ofte jeg kan, men det blir så kjedelig uten bilder også... Men det er veldig kjekt å lese andre blogger innimellom! :D

Gry Viola: Tusen takk! Og lykke til til Mariken også! :D