mandag 22. mars 2010

Bare noen bilder…

Siden jeg ikke har så mye nytt å fortelle om for tiden, tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder av Dixie! Hun har fått tilbake igjen det meste av pelsen sin nå, så nå ser hun ikke spesielt tynn ut lenger… ;)

I går var forresten far og Dixie med onkel Kjetil og Rona (som er hjemme på besøk fra Skottland) på Hellestøstranden. Hun koste seg visst veeeldig med alle hundene, og møtte til og med igjen en som hun av og til leker med i hundegården… :) Det var også Shetland Sheepdog treff mens de var der, så det var rundt 50 hunder av den rasen på stranda! :)

Men det må jo alltid skje noe skummelt på Hellestø (som med bruden sist gang), så denne gangen måtte Dixie blande seg oppi noen hester som gikk på tur. Hestene var heldigvis vant til hunder, så de ble ikke “ville” slik at det kunne være farlig for dem som satt oppå, men den ene av dem ble nok ganske irritert på Dixie som sprang rundt mellom beina på dem og bjeffet, så den sparket henne! Det var ikke hardt, men Dixie haltet litt med en gang så hun gikk bort til far og fikk litt ost… ;) Rett etterpå fikk hun øye på en hund, og da hadde hun visst helt glemt at det var synd på henne, så hun sprang bort og lekte med den i stedet, og siden det har hun ikke haltet i det hele tatt… ;)

De måtte gå forbi hestene litt senere på turen også, men da holdt Dixie seg på laaang avstand… Så selv om det kunne ha gått mye verre, var det sikkert egentlig bare bra at hun fant ut at hester faktisk kan være farlige, og at hun heller bør holde seg litt på avstand enn å løpe mellom beina og bjeffe på dem… ;)

De hadde ikke med kamera på stranden, så jeg har ingen bilder å legge ut fra turen, men her kommer noen fra i dag:

IMG_3488 copy IMG_3500 copyIMG_3487 copyIMG_3493 copyIMG_3485 copyIMG_3473 copyIMG_3499 copyIMG_3489 copyIMG_3476 copy

Jeg måtte ta bildene inne for i dag regner det her. Snøen er helt borte og de melder ikke minusgrader hos oss i det hele tatt framover, så nå kan det kanskje endelig bli vår!? :D

På lørdag reiser vi til Hovden på påskeferie. Temperaturen har økt veeeldig der også i det siste, og snøen har minket, så vi får håpe det er noe snø igjen til vi kommer! Vanligvis er det kjempemye snø der i påsken, og spesielt når den er så tidlig, men i år er det veeeldig lite snø, så vi får se om det blir noe igjen til påske i det hele tatt! ;)

 

Ha en fin uke!

 

10 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så vakre bilder av fiiiiine Dixie!!

Enda godt at den hesten ikke sparket hardt - da kunne det jo gått riktig ille! Kanskje greit at hun ble skremt? Da gjør hun nok ikke det igjen Tina.

Ha en flott tur til Hovden i påsken. Kos dere masse!!!

Siss sa...

Så bra at den hesten ikke sparket hart. Tenker Dixie har lært leksen : Hester tuller man ikke med.
Kjempe fine bilder av den fine jenta deres.
Så må dere ha en deilig påske på Hovden:-)

Nøve sa...

Jaja, Dixie, det var kanskje like bra at de ikke hadde med kamera på Hellestø, for det var kanskje litt flaut? En nyttig lærepenge; du tuller ikke med de som er større enn deg ;o)
Godt at det gikk bra!
Fine Dixie ser jo bare uskyldig og snill ut, da :o)

Irén sa...

Hei, hei!

Godt at Dixie har fått respekt for hestene. Skumle greier det der. Godt det gikk bra, tross alt.

Kjempeflotte bilder av skjønningen. Herlig der hun sitter "Bamse" :-)

Håper det blir fin påske på dere selv om det er mindre snø. Her siper regnet ned jevnt og trutt, og det er knapt en snøflekk igjen. Nesten litt merkelig etter flere måneder med full vinter her. Tre-fire dager så ble det grønt igjen...

Ønsker deg en fin dag, og minst like flott uke :-)

Marianne sa...

Å så fin hun er Dixie jenta!!! Og nå er all pelsen på plass igjen også!! Embla ser ut som en pjusk for tiden, men Mira har ikke slept så mye håår!

Like greit å få respekt for hester, neste gang kunne det jo godt verre..men nå holder hun kanskje avstand..med mindre hun har dårlig hukommelse da!! hehe!

Gry Viola og Roxie sa...

Veldig fine bilder av Dixie! Kjempe fint der hun sitter bamse!!
Godt at det gikk bra og at hun fikk seg en lærepenge at en tuller ikke med de som er større en seg!!
De er rare disse hundene, De glemmer fort at de har kansje litt vondt bare de ser noe som er litt spennans!!

Ville sa...

Det var godt det gikk så fint med Dixie etter møte med hesten.
Hesten spendte nok heldigvis ikke hardt, ville nok bare få vegg den lille urokråka på en forsiktig måte.
Håper det ble en lærepenge for søte gode Dixie, at hun holder en respektabel avstand til hester fremover.
Flotte bilder av Dixie, synes hun virker så voksen på noen av dem:o)))
Hadde håpet å treffe dere før påske, ser ut som at tiden løper litt i fra oss.
Dere må ha en riktig fin påske på Hovden:o)

T :-) sa...

Så mange flotte bilder av Dixie :-) Alltid morsomt å se på bilder. Og så så flink til å¨sitte bamse som hun er. På det siste bildet ligner hun nesten på en ulv ;-)

Bra at hesten ikke spraket så veldig hardt.

God påskeferie!

Dixie sa...

Ja, vi er også glade for at hesten ikke sparket så hardt! Forhåpentligvis har hun lært at hun bør holde seg unna hester, nå... ;) (Som Marianne sier - hvis hun husker det da... ;)

Berit: Ja, det ble plutselig veldig få dager igjen før påske, så det får vel bli rett etterpå en gang... :) Tror nok Dixie kunne tenke seg en tur med Ville igjen snart nå... ;)

God påske! :D

Ragnhild B. sa...

Ja, hester er jo så spennende! Kanskje det var greit med en lærepenge? Godt at sparket ikke var så hardt, da! Ha det deilig på Hovden!