onsdag 17. mars 2010

Hellestø… :)

På lørdag kjørte far, jeg og Dixie en tur til Hellestøstranda. Vi var der litt sent på dagen, så det var veldig få folk – men omtrent alle hadde hund… :) Det er veldig greit å kunne slippe hundene løse her om vinteren, for det er så stort og helt flatt, så når de springer rundt omkring kan vi se dem på laaang avstand… :)

Dixie virker alltid sååå fornøyd når hun får av seg båndet på Hellestøstranda! Med en gang vi slapp henne løs sprang hun i full fart rundt omkring, men likevel hele tiden i nærheten av oss! Hun fikk ganske tidlig øye på et par hunder som hun var på vei bort til i full fart, men plutselig oppdaget hun et brudepar som hun begynte å springe mot i stedet… Da ble far og jeg ganske nervøse, for kjolen til bruden blåste i vinden, så Dixie skjønte nok ikke helt hva det var! Vi ropte på henne en del ganger uten at det hjalp, men plutselig snudde hun og kom springende tilbake til oss… Heldigvis… :)

Bortsett fra dette skjedde det egentlig ikke noe spesielt på turen. Vi møtte en del hunder og folk, og Dixie oppførte seg heldigvis fint mot alle sammen! (Det er det ikke helt alltid hun gjør… Men hun har heldigvis begynt å bli litt bedre igjen nå enn det hun har vært i det siste… ;)

Hun sprang løs hele turen, men var aldri langt borte fra oss, og hun kom ofte innom for å få litt ostebiter… Hun var også veldig flink når vi ropte på henne, og kom springende tilbake til oss hver eneste gang! (Bortsett fra da hun var på vei bort til brudeparet… ;)

Så vi hadde en veldig koselig tur, og Dixie virket både fornøyd og utslitt hun også da vi kom tilbake til bilen igjen… ;)

Her er noen bilder fra turen:

 IMG_3382 copyIMG_3351 copyIMG_3352 copyIMG_3361 copyIMG_3363 copyIMG_3400 copy IMG_3394 copyIMG_3392 copyIMG_3402 copyIMG_3373 copyIMG_3374 copy IMG_3397 copyIMG_3425 copyIMG_3386 copy

11 kommentarer:

Caroline sa...

Åh skulle ønske jeg også hadde en slik plass å gå tur! Hehe måtte le litt av brude situasjonen, såg for meg hvor kaos det kunne ha blitt! =D Keela er også amper mot noen hunder, så tør sjeldent å ha henne løs! Men en gang iblandt må hun jo det, pleier gå bra her også :)
Dixie er så vakker! =)

Marianne sa...

Å hjelpes meg!! Ikke rart dere ble nervøse der..tenk om bruden hadde fått noen gedigne potemerker på den fine kjolen sin!! Hehe, jammen godt at hun kom tilbake ja!!

Utroligt mange fine bilder Tina..Noen ganger skulle jeg ønske at du la de ut litt større (men så er jeg bilde elsker da!)...

Ville sa...

Så mange flotte bilder Tina!!!

Det første,der Dixie er i lufta, er et skikkelig blinkskudd - også liker jeg veldig godt det siste - med shcäferen.

Tenker det var skummelt når Dixie peila seg inn på bruden, godt hun snudde og kom til dere, flinke Dixie:o)))

Men i alle dager, tenker jeg. Hva skulle de nå ned på den standa der hunder før gå løse???

Gry Viola og Roxie sa...

Flotte bilder av Dixie!
Godt at Dixie snudde føre hun kom bort til bruden da, er ikke sikkert hun hadde likt at Dixie hadde lekt med sløret hennes. Flinke jenta som kom når dere ropte på henne. Ikke alltid disse hundene hører så godt når de har noe morsomt forran seg.
Ha en flott uke!!

Nina og Bonnie sa...

Se å Dixie springer og koser seg. Hun smiler jo lykkelig på bildene.

Så flink hun er på innkalling. Selv om hun ble nysgjerrig på brudeparet. ;))) Det kunne jo blitt en uforglemmelig dag for brudeparet.

Gry og Millis blogg sa...

Masse fine bilder:o)))

Så bra Dixie kom tilbake til dere - men det kunne jo blitt et skikkelig morsomt brudebilde da (selvom resten av kvelden med potemerker og sand på kjolen kanskje ikke hadde vært såååå gøy;o)

Anne-Liss sa...

Mange flotte bilder, alltid kjekt å gå tur på Hellestø. Mange hunder å treffe og god oversikt.
Artig situasjon med brudeparet ;) ja det skulle tatt seg ut om Dixie hadde begynt å leke med sløret.

Ha en fin uke !

Gry og Millis blogg sa...

Sitter og ser på det bildet der hvor Dixie leker med en Schnauzer. Det burde du hatt i STOOOORT format Tina - halen hennes ser jo ut som en påfuglhale. Så utrolig fint:o)

Nøve sa...

ALLE bilder av Dixie burde være i stort format ;o) Ho er så glad og nydelig!

Ville sa...

Nøve; jeg har vært innom å klikka på de små bildene, da blir de store:o)))
Jeg liker så godt oppsette til Tina, jeg:P

Dixie sa...

Ja, brudebildet kunne nok blitt morsomt det, men sikkert ikke akkurat da... ;) Så vi ble veeeldig glad da hun plutselig snudde og kom tilbake til oss... :)

Jeg kan sikkert legge ut flere bilder store, men de jeg likevel lager små (for det blir nok noen av dem også ;) er det som Berit sier bare til å trykke på så blir de store de også! :D