fredag 12. mars 2010

Bursdagen på søndag… :)

Som nevnt feiret tante, Martin (søskenbarn) og jeg bursdagen vår sammen på søndag. Dagen ble feriet hos dem, og dermed også i samme hus som Tessy… Jeg sa at jeg skulle prøve å huske kamera, så jeg kunne ta bilder av Tessy og Dixie i hagen dered, men det klarte jeg selvfølgelig å glemme, så det blir nok ingen bilder fra dagen… ;)

Dixie vet godt hvor Tessy bor, så da vi parkerte utenfor huset deres gikk hun i full fart bort til døra, og da den ble åpnet var hun veeeldig klar til å gå opp til Tessy! Vi holdt dem i bånd, siden det var så mange gjester og de ikke akkurat kunne springe rundt i stua deres og leke. Men etter at vi hadde spist tok Marian og jeg dem med ut i hagen så de skulle få springe og kose seg en stund sammen… :)

Det var ganske lenge siden sist de hadde møts, så de virket veeeldig glade for å se hverandre igjen. Dixie synes jo Tessy springer litt vel mye av og til, i forhold til å leke, så da tar hun seg bare en liten pause og står og venter på at hun skal springe en liten runde og komme tilbake igjen… ;)

Før vi gikk ut var Dixie ganske masete, og ville bare bort til Tessy hele tiden, men etter å ha fått leke en stund i hagen var hun snill og rolig resten av kvelden. Vi hadde begge hundene i bånd etterpå også, selv om de var litt trøttere nå, men de pleier ikke å klare å holde seg unna hverandre likevel, så de bare mååå leke heeele tiden… ;)

Ellers har vi hatt en ganske “varm” uke her, til og med med litt regn (!)! Så snøen har endelig begynt å smelte, og vi kan faktisk gå på bakken en del steder igjen! :D

Nå er det helg igjen også, og været er fortsatt veldig fint og varmt, så:

God helg!

6 kommentarer:

Ville sa...

Hipp hipp hurra for deg Tina, som ble 18 år i går. Håper du får en riktig fin dag i dag.
Masse klemmer fra meg og Ville:o)))

Siss sa...

Gratulerer med 18 års dagen Tina:-)
God helg til dere.

Nøve sa...

Gratulerer med dagen som var!

Vi hadde en flott portugisisk vannhund i butikken idag! Han het Champis og hadde en skikkelig fin vannhund-klipp. Moro å se :o)
Vi har hatt ei varm uke her også, det har smelta MYE snø. Litt trist - og litt godt på samma tid ;o)
God helg!

Gry og Millis blogg sa...

Gratulerer så masse med vel overstått bursdag Tina!!!

Hvordan gikk det når Sebastian kom hjem forresten - ble Dixie veldig glad?

Dixie sa...

Tusen takk! :D

Gry: Dixie ble veeeldig glad denne gangen! Forrige gang virket det nesten som hun ikke var heeelt sikker på hvem han var, men denne gangen var det jo bare ca. 2 mnd siden sist, så da ble hun kjempeglad! :)

Ragnhild B. sa...

Gratulerer med overstått 18-årsdag!