fredag 20. august 2010

Bilder fra Sørmarka!

Jeg hadde visst helt glemt å fortelle om og legge ut bilder fra da mor, jeg og Dixie var i Sørmarka med Berit og Ville for en stund siden! Jeg hadde tenkt å gjøre det, og la bildene inn på dataen, men så glemte jeg det visst helt ut igjen!

Vi møttes på hundeområdet i Sørmarka så Dixie og Ville kunne få springe løse og kose seg, og det så det ut som de gjorde også! Dixie springer alltid veeeldig når hun får være løs, og hopper rundt i gresset, så det i hvert fall ser ut som hun har det kjempekjekt! Det var som alltid Ville og Dixie som var mest sammen, men det var også en del andre hunder i Sørmarka som de hilste på og lekte litt med innimellom!

En av hundene vi møtte var Issy, Villes venn som vi har hørt så mye om! Så da fikk Dixie (og vi) endelig hilst på ham også! :D

Her er noen bilder:

IMG_6487 copy
Den hvite hunden på bildet her er Issy!
Ikke akkurat et veldig bra bilde av henne, men dere ser i hvert fall hvem hun er! :D

IMG_6477 copyIMG_6473 copyIMG_6490 copyIMG_6494 copyIMG_6475 copyIMG_6496 copyIMG_6531 copyIMG_6501 copy IMG_6513 copyIMG_6525 copyIMG_6533 copy

På mandag begynte forresten skolen igjen, og siden ingenting er nytt siste året på IB var vi ordentlig i gang allerede på tirsdag! Derfor har det ikke blitt så mye blogging i det siste, men jeg skal få lagt ut litt flere innlegg og bilder etter hvert! I dag reiser vi til Hovden for å være der i helga, så da håper jeg at jeg kan få tatt noen bilder som jeg legger ut når vi kommer hjem igjen! :)

God helg!

5 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

God helg til dere åsså!! Kjempe fine bilder!! Her er de åsså begynt på skolen denne uka! Mariken tar 1 åre på vgs.

Marianne sa...

Så koselige bilder av lappevenninene på tur!!

Tenker det blir et travelt år for deg på skolen nå, men det er godt du har Dixie som kan gi deg litt andre innputt av og til og som får dratt deg med i skogen litt!

Siss sa...

Det er så deilig å se lapphunder i fri lek:-) Dixie er en nydelig hund.
Lykke til med skole året.

Inger`s blogg sa...

Gode bilder av skjønne Dixie og venner.

Klart hun trives godt med å være fri også på Hovden.Håper dere får litt bra vær deroppe, så dere kan nyte det ute.

Ville sa...

Dixie var jo så søt når hun hoppet og spratt av glede:o)))

Jeg synes det var så tydelig se på Ville og Dixie hvor utrolig kjekt det var å treffes igjen, etter en laaang sommerferie:o)))
Det er jo spesielle bånd mellom jentene våre som har kjent hverandre siden de var vel halve året.
Ja nå vet dere hvem Issy er:o)))

Kjekt for meg også å treffe dere igjen, håper vi kan ta en ettermiddagstur.. kanksje i neste uke:o)
Dere har nok hatt en fin helg på Hovden tenker, gleder meg til nye bilder derfra:o)
Flotte bilder av venninne, jeg liker spesielt godt det bilde hvor Dixie ligger på ryggen og strekker den ene labben mot Ville, urolig søt og deilig bilde av dem!!!

Lykke til med nok et skoleår Tina:o)