fredag 27. august 2010

Hovden! :)

Forrige helg var vi (mor, far, Sebastian, Mya, Vava, Dixie og jeg) på Hovden igjen! Vi kunne ikke være lenger enn en vanlig helg denne gangen, siden mor og far har begynt på jobb igjen og jeg på skolen, men én hel dag fikk vi i hvert fall, og ganske mye av søndagen også siden det bare er tre timer å kjøre hjem nå om sommeren. :)

Mor, jeg og Dixie gikk koselige turer begge dagene, og vi fant faktisk enda et nytt sted det var veldig kjekt å gå, som vi egentlig ikke har vært så mye på tidligere! Som jeg sikkert nevnte i forrige innlegg om Hovden har de gravd ganske langt fra hyttefeltet der vår hytte ligger og sørover for å legge noen rør eller noe sånt. Hullet de gravde har de fullt med masse sand, grus og stein, så nå kan vi faktisk bruke dette som en slags sti! Og det var det vi gjorde – vi fulgte den et stykke før vi krysset veien og gikk langs elva der i stedet.

Her er elva mye større enn ved hytta, med store steiner, små fjell og skog innimellom, og det er mange steder elva er for bred eller inneholder for mye vann til at det er mulig å komme over! Sånn er det omtrent ingen steder rett rundt hytta, der pleier vi vanligvis å gå i elva… :)

Jeg prøvde å få tatt en del bilder til fotooppgaven på turene, spesielt det bildet som skulle være av vann, siden det er så få elver eller annet vann i bevegelse i nærheten her hjemme! Så jeg håper jeg fikk tatt noe som kan brukes! :)

Ellers gjorde vi egentlig ikke så mye mer spesielt, bortsett fra å kose oss med spill, TV og andre ting! :)

Her er noen bilder fra helga:

IMG_6540 copyIMG_6598 copyIMG_6601 copyIMG_6630 copyIMG_6602 copyIMG_6864 copyIMG_6632 copyIMG_6641 copyIMG_6638 copyIMG_6636 copyIMG_6637 copyIMG_6635 copyIMG_6639 copyIMG_6749 copyIMG_6662 copyIMG_6710 copyIMG_6716 copyIMG_6756 copyIMG_6760 copyIMG_6767 copyIMG_6878 copyIMG_6856 copyIMG_6857 copyIMG_6774 copyIMG_6794 copyIMG_6783 copyIMG_6859 copyIMG_6868 copyIMG_6779 copy

I dag var vi forresten en liten tur på hundeområdet i Sørmarka igjen, så Dixie skulle få springe og kose seg både alene og sammen med andre hunder – og det gjorde hun! Vi møtte til og med en liten finsk lapphundvalp på fire måneder mens vi var der, og de to hadde det sååå kjekt sammen! Dixie elsker å leke med valper, for akkurat som henne, blir de jo aldri lei de heller! :D Jeg tok noen bilder av dem, og en del andre hunder vi møtte, så de skal jeg prøve å få lagt ut i løpet av helga! :D

 

Ha en fin helg!


4 kommentarer:

. sa...

for noen kjempe nydelig bilder du har tatt! Og Dixie ble så fin!! Så flink du er! Var fin høstfarge i bildene :)
Så gøy å møte andre hunder i fjellet, spesielt finsk lapphund. Gleder meg til å se bilde!! God helg :)

Caroline sa...

Kjempefine bilder du har tatt! Dixie er nydelig, syns fargene er så fine på henne! Hørtes ut som om dere har kost dere, og det er alltid kjekt å møte andre lapper :)
Hehe trur rasen generelt elsker å leke! :D
God helg til dere også! :)

Nøve sa...

Nydelige bilder av fine, fine Dixie :o)

Ville sa...

Det ser så spennende ut lang elva, masse flotte bilder av Dixie der hun hopper fra stein til stein:o)))