onsdag 1. september 2010

Sørmarka!

Som nevnt i forrige innlegg var mor, jeg og Dixie en tur i Sørmarka på fredag! Dixie koste seg som alltid veeeldig med alle hundene hun møtte, men aller mest fornøyd virket hun da vi plutselig oppdaget en liten finsk lapphundvalp som kom springende bak oss! Eierne kom rett etter, og de to hundene lekte og sprang rundt i skogen! Dixie elsker jo å leke med valper, for akkurat som henne, bilr de aldri lei… ;)

Valpen var visst bare fire eller fem måneder gammel, men navnet glemte vi helt å spørre om! Etter en stund skulle valpen og eierne gå videre, men ikke lenge etter kom den springende tilbake til oss en liten tur, før den på nytt sprang i den retningen eierne hadde gått… ;)

Vi møtte også en del andre hunder på turen, blant annet en golden retriever og en islandsk fårehund, og Dixie måtte selvfølgelig hilse på alle sammen! :)

Her er noen bilder fra turen:

IMG_6890 copy IMG_6892 copyIMG_6933 copyIMG_6955 copyIMG_6956 copyIMG_6960 copy IMG_6963 copyIMG_6964 copyIMG_6972 copy IMG_6976 copy IMG_6980 copyIMG_6983 copyIMG_6974 copy

Ha en fin uke!

 

14 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Mange flotte bilder!! Så kjekt for Dixie å få leke med en fl valp!!
Hå en fin dag!!

Elisabeth sa...

Syns det er så fint når folk vil stoppe med hundene for å la de hilse. Også er det jo alltids kjekt å snakke litt hund med eierne da :o) Fine bilder av glade hunder.

Malin sa...

For en fin plass å gå tur. Virker i hver fall slik på bildene :)

Gry og Millis blogg sa...

Misunnelig på Sørmarka (igjen;o)

Himmel og hav for en nyyydelig FL valp, også DE fine "brillene" den hadde da:o)))

Ville sa...

Koselig innlegg fra deg Tina:o)))

Ser ut som Dixie storkoser med alle hundene, ekstra stas med den søte lappevalpen:o))
Det er så rart virker som de skjønner at de er av samme "ulla".

Flotte bilder av nydelige Dixie jenta!!!

Marianne sa...

Så gøy at dere treffer nye lapper i sørmarka! Virkelig et hundeparadis det der!! masse flotte bilder av glade hunder!

. sa...

Å så koselig å se hundene leke :)
Den finsk lapphund valpen tror jeg at jeg så på finn.no tidligere. Den er lett å kjenne igjen med sine grove briller :)

Dixie sa...

De brillene viser veldig godt, ja! Dixie hadde også ganske tydelige briller en stund, men de forsvant mer og mer etter hvert! :)

Det er alltid kjekt å hilse på nye hunder, og i hvert fall lapphunder! :D

Hanne sa...

Jeg har sikkert sagt det før, men jeg sier det igjen; dere er SÅ heldige som har Sørmarka!!! Må jo være veldig deilig med et sånt friområde for hunder!!!

Oppstår det noen gang konflikter?? Jeg tenker f.eks. på usosialiserte hunder og eiere som ikke har helt kontroll??

Flotte lekebilder - hundene ser ut til å stortrives!!! Og valpen var skjønn, som valper alltid er, selvfølgelig!!!

snorredimma sa...

Tenk at dere møtte en islender? Vet du hva den heter? Sørmarka må jo være et paradis for hundene....og fin sosialisering for hundene...Mange fine bilder!

Tove sa...

Dixie har det jo såååå moro på turene deres. Så morsomt at dere måtte en islending også :-)

Ragnhild B. sa...

Herlig! Det var da en deilig tur!

Anne-Liss sa...

Dixie synes nok det var kjempekjekt å dra til Sørmarka igjen. Synd dere ikke fikk navnet på FL valpen, må jo få den med i gjengen. Så hvis dere treffes igjen så MÅ du spør om de er interessert i å være med på treff.

Dixie sa...

Det er ikke ofte vi treffer islendere rundt her, vi har vel møtt to til sammen, tror jeg, men jeg vet dessverre ikke hva noen av dem heter! Men hvis vi ser dem igjen, kan vi sikkert prøve å få spurt! :D

Hanne: Det er faktisk veldig lite konflikter i Sørmarka, sikkert fordi det er så stor plass så folk og hunder sprer seg ganske godt! Det er mye verre i hundegården på Åsen (som jeg har fortalt en del om tidligere), for det området er så lite, og folk står nesten bare i ro og prater... :)

Anne-Liss: Ja, navnet glemte vi helt ut å spørre om, men det hørtes ut som de sa noe lignende Mokki/Mohkki eller noe sånt... Den var visst ikke fra en kennel, bare noen som hadde et valpekull! Vi fortalte dem om treffet vi fikk mail om, som skulle være på Bråstein den søndagen, og de hørtes veldig interesserte ut i å bli med! Var dere der?