mandag 1. november 2010

Oisann, så lenge siden sist! :)

Nå var det visst lenge siden forrige innlegg… igjen! Det kommer nok ikke til å bli så veldig ofte blogging fra meg dette skoleåret, for det har vært ganske travelt til nå, og blir nok ikke så veldig mye bedre framover (bortsett fra i perioder), så jeg får nok ikke tid til noe særlig oftere blogging enn det har blitt til nå… Winking smile

Uansett, kurset vi gikk på ble jo ferdig for et par uker siden, men etter det har vi startet på treningene jeg nevnte i forrige innlegg, sammen med andre som trenger litt ekstra passeringstrening og trening på å møte andre hunder. Det er bare fire hver gang, pluss to trenere og to som bare har med seg hunder og går fram og tilbake eller gjør forskjellige ting vi trenger å trene på! Winking smile

Neste treningskveld er i morgen, og etter det er det tre kvelder igjen. Det er ikke et kurs med de samme deltagerne hver gang, men alle går fem ganger hver og når en er ferdig med de fem gangene kommer en ny inn og skal gå fem ganger. De to som har med seg hunder og gjør det vi trenger å trene på varierer også hver gang, så vi får trent med mange ulike raser i alle størrelser i løpet av dem fem ukene.

Ellers er det ikke så mye som skjer her for tiden. Vi går de vanlige turene med Dixie, og trener veldig med klikker og godbiter på turene for å øve på å passere hunder, også går vi på disse treningskveldene! Smile Videoer skal jeg nok også få lagt ut flere av, men PCen min døde for noen dager siden, så jeg må bare finne ut hvordan jeg åpner mailen via internett før jeg kan få lagt dem ut! Open-mouthed smile

I tillegg har det endelig blitt november, og da er det i hvert fall ikke lenge igjen til jul! Open-mouthed smile

Ha en fin uke! Smile

4 kommentarer:

Ragnhild B. sa...

Skjønner godt at du ikke får mye tid til blogging med skolen! Men det er hyggelig å lese innleggene dine når de mommer! Treningen du går på med Dixie gir helt sikkert resultater! Lykke til videre:o)

Ville sa...

Det er nok travlet nå dette siste året Tina, så det er forståelig at bloggen blir nedprioritert. Koselig at du er innom iblandt:o)))

Høres jo helt supert ut at det sirkulerer, ikke samme hundene som er med hver gang på passeringstreningen. Det må jo bare bli gode resultater ut av det:o)))
Håper dere får prøvd dere på små usikre hunder også:o)))

Ps. jeg har også måttet begynne å øve på passeringer med Ville, hun begynte sånn plutselig å bli ufin mot små usikre hunder.
Har ikke møtt noen små i bånd i det siste, så jeg er jo litt spendt på hvordan hun er med dem nå.
Snart jul igjen, Tina:o)))

Anne-Liss sa...

Liker at du stikker innom bloggen av og til, du må ikke forsvinne helt :o) men forståelig Tina når dagene er fylt opp med skole og lekselesing. Fint at dere forsetter med kurs, Dixie er nok en hund som trenger litt "hjernetrim".
Lykke til videre !!

Gry og Millis blogg sa...

Koselig å se at du oppdaterer oss en gang i mellom Tina. Jeg synes det kurset dere går på høres helt fantastisk ut jeg:o))