mandag 8. november 2010

På Tau! :)

I helga var mor, jeg og Dixie på besøk på Tau igjen! Vi pleier alltid å reise hit noen ganger i året, og nå var det en stund siden sist, så siden både vi og Øy (eller Marit, som hun egentlig heter) var ledige denne helga, reiste vi dit på fredag! :)

Vanligvis kjører vi alltid til Jørpeland på lørdagen, men siden Dixie også var med, bestemte vi oss for å heller gå turer og holde på med andre ting hjemme hos Øy denne gangen. Vi tok ferja halv seks på fredag, så vi var vel fremme rundt 18.15 tror jeg! :) Det var derfor ikke så veldig mye igjen av den dagen, så det ble bare tid til en tur med Dixie, pizza og TV den kvelden… :)

Dagen etter begynte vi med en laaang frokost, før vi gikk ut en tur igjen. Vi gikk til et slags lite sentrum i nærheten av der Øy bor, med en besinstasjon, et par matbutikker, og noen få andre butikker. Mor og Øy kikket litt rundt, mens jeg og Dixie ventet utenfor. Dixie syntes visst det ble litt kjedelig av og til, så etter en stund begynte hun å mase litt og ble veldig interessert i alle folkene som gikk forbi… ;)

Etter en stund begynte vi på tilbaketuren. Da gikk vi gjennom en skolegård og langs et vann et stykke, så det var nok for Dixie å snuse på… ;) Til slutt kom vi hjem igjen, og da var visst Dixie ganske utslitt av både tur og maaange nye inntrykk, så hun sov ganske godt en stund. Resten av helga, både før og etter dette, var hun nemlig ikke like rolig, og passet på i vinduene i tilfelle noen skulle gå forbi. Og gjorde de det, da ble det lyd……… ;)

Ellers hadde mor og jeg med oss litt scrapbookting, så jeg begynte på en album til Vava (hun fyller 80 år i desember) og mor laget julekort. Det var veldig lenge siden vi hadde hatt tid til sånne ting nå, men siden vi har en litt mindre travel periode på skolen akkurat nå, kunne vi endelig holde på med litt sånt igjen! :D Jeg fikk faktisk også tid til å lage et smykke, noe jeg har holdt ganske mye på med tidligere, men veeeldig lite i det siste! :)

Bortsett fra dette gjorde vi egentlig ikke så veldig mye, bortsett fra noen flere turer med Dixie, mer TV og spising, og selvfølgelig litt lekser også… Så det var en veldig koselig helg, både for oss og Dixie, tror jeg! :)

Det ble ikke tatt så veldig mange bilder, men her er i hvert fall noen:

IMG_7641 copyIMG_7646 copyIMG_7651 copy  IMG_7657 copyIMG_7649 copyIMG_7659 copyIMG_7666 copy  IMG_7667 copyIMG_7663 copy
IMG_7677 copy  IMG_7679 copyIMG_7671 copy  IMG_7672 copy
Dixie kjeder seg utenfor butikken… ;)

Ha en fin uke!

8 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så flotte bilder!!
Flott 80års presang du lager!! Alltid en høydare et slikgt album!!
Jula nærmer seg nå så da er det koselig å kunne sitte slik!!
Kjempe fin Dixie er. Hun er blitt en skikkelig flott dame!!
Ha en flott uke!

Har aldri vært tau, der så det fint ut!

Ville sa...

Så koselig innlegg Tina:o)))
Tiden flyr jo, tenk det er et helt år siden siste innlegget fra besøket hos Øy.

Så flotte bilder av de små røde byggningene, er det naust tro? Det med møllesteinen var helt nydelig.

Dixie jenta liker å passe på;o)

Så koselig det hørtes ut når dere satt i sammen å laget forskjellig.

Tina du er super flink til å lage smykker...synes du skulle tatt noen bilder av dem og lagt på siden din!
Ha en fin helg, vi blir hjemme til helgen og går nok en tur i Sørmarka på søndag, kommer dere også?

Dino og Mons sa...

Hei,hei.Son hilser så mye.Så fint det er der dere har vært på tur.Ja jeg likte så godt de fine husene.I Son er det full vinter i dag.Dino,Mons og hele hurven sender en hilsen.

Dixie sa...

Ja, det er veldig koselig å holde på med sånne ting! Det er bare så sjelden det blir tid til det! :)

Berit: Jeg vet egentlig ikke helt hva de små røde husene er for noe, men det skal jeg spørre mor om! :D

Hehe, jeg synes bare det er kjekt å lage smykker, men de blir ikke akkurat såå fine! :) Men kanskje jeg legger ut noen bilder en gang, bare for å, ehh, vise litt hva jeg holder på med utenom hund og skole! :)

Som jeg nevnte i bloggen din også, har mor og jeg snakket om å gå i Sørmarka på søndag, så da håper jeg vi kan møtes siden det høres ut som dere også skal der! :)

Malin sa...

Fine bilder, virker som en fantastisk tur :)

Ragnhild B. sa...

Det var en fin helg! Deilig med sånne pustehull. Det så veldig idyllisk ut med de røde husene!

Inger`s blogg sa...

For noen fine og gode bilder fra Tau og av Dixie. Nå blir hun snart 3 år.

Godt du får litt tid til koseting også. Ha en fin uke!

Nøve sa...

Det var mange fine bilder, og ett koselig blogginnlegg. Bra at dere har tid til litt hobbyer innimellom også.
Ha det godt!