onsdag 22. desember 2010

Bitte lille julaften! :)

I dag er det bare to dager igjen til julaften, og jeg har faktisk bare kjøpt én eneste julegave enda… Heldigvis har Kvadrat (det største kjøpesenteret her i området) åpent til klokken 24 i dag, så mor og jeg skal dit og forhåpentligvis bli ferdig med resten av gavene i kveld… :) Jeg har heldigvis tenkt ut noen ting jeg kan kjøpe til forskjellige, så får vi bare håpe at jeg finner noe av dette i butikkene… ;)

I går snødde det forresten ganske mye, store deler av dagen, så selv om det var litt snø fra før, er det enda mer nå! Dixie er kjempefornøyd, og elsker når hun får springe og kose seg i den, både på tur og i hagen. Nå er det veldig greit at hagen er gjerdet inn, så vi bare kan åpne terrassedøra når hun skal få ta seg en liten tur ut i hagen! Håper jeg får tatt noen bilder, eller kanskje en liten video, av henne i snøen en av dagene som jeg kan legge ut, men flere av deres hunder oppfører seg sikkert på samme måte, så dere kan nok tenke dere omtrent hvordan hun holder på… :D

Ellers har også tirsdagstreningene juleferie nå. De har forresten vært veldig vellykkede fram til nå, og vi har fått mange gode tips og hvordan vi kan trene på passering av andre hunder. De skaffer også snille og lydige hunder som vi kan trene på å passere, i mange forskjellige raser, og det er veldig nyttig! Dette har hjulpet en del også når vi går tur hjemme, så det har blitt kjekkere å gå tur igjen nå når hun ikke bjeffer på absolutt alle hunder hun ser lenger… ;)

Noe jeg heller ikke har nevnt er Dixies julekalender, av samme type som hun har hvert år. Den henger på samme plass som den vanligvis gjør, og hver dag når vi begynner å snakke om julekalender, blir hun med oss og setter seg fint ned foran kalenderen sin før hun får det som er inni luken. Da min kalender akkurat var hengt opp, før vi hadde fått hengt opp Dixie sin, virket hun som hun kjente igjen hva som skulle skje, for selv om hennes kalender ikke var der, så det altså ikke var noen lukt, satte hun seg ned foran stedet der kalenderene våre pleier å henge, og så bort på min kalender og sutret… :) Men så kom jo hennes på plass til slutt også, da! :D

Ellers håper jeg at alle sammen får en fin jul! Og hvis jeg får tid (etter å ha kjøpt alle de siste julegavene og pakket dem inn…) håper jeg at jeg kan få lagt ut en liten julehilsen fra Dixie i løpet av de neste dagene! :)

10 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

God jul til dere åsså!! Håper at du fikk kjøpt resten av julepresangene da. Her så var jeg ferdig i går så da gjenstår det bre å pakke inn. Har 5 pakker å pakke inn, men heldigvis så skal alle pakkene være her på julaften de som skal andre steder har vi fått levert!! Her har det åsså kommet litt snø!! Så det er så fint og hvitt ute!! Ønsker dere et riktig godt nytt år!!

Dino og Mons sa...

Hei.takk for hilsen på bloggen vår.GOD JUL.
Dino og Mons.

Ville sa...

En riktig God Jul til deg Tina, Dixie og resten av familien. Her hos oss er alle pakkene kjøpt inn og nesten all maten, i kveld setter vi opp treet og kanskje får det pynt på og pakker under allerede i kveld.. og da er vi nesten klar for den store dagen;o)))

Kos deg resten av bitte lille julaften!!!

Artig å se julefilmene igjen:o)))og headeren din Tina var super lekker!!!

Unknown sa...

Så lenge du har planlagt kva du skal kjøpe til julepresangar så er jo over halvparten av jobben gjort :) lykke til med julehandelen!!

Heino er forresten også masete når me passerar andre hundar. Det er nokså slitsomt!! skulle jo tru han aldri hadde sett andre hundar før! :p

Inger`s blogg sa...

Ønsker dere en god jul og juleferie for deg Tina, det blir sikkert kos for Dexie,når du får litt mere tid til henne.

Ragnhild B. sa...

En riktig god jul til dere!

Marianne sa...

God jul! Hils så masse til familien din Tina!!

Dixie sa...

Nå fikk vi kjøpt de aller fleste gavene, men jeg klarte jo selvfølgelig å glemme den ene posen igjen på Kvadrat... ;) Så i morgen må mor ringe rundt og høre hvor den kan være... :D Ellers nærmer vi oss litt mer klare nå! Noen presanger må kjøres og leveres, og juletreet er fortsatt ikke pyntet, men det tar vi i morgen! :)

Ha en fin jul alle sammen, hvis jeg ikke rekker å lage et lite innlegg før (eller på) julaften! :)

Lappelykke sa...

God jul til deg, håper du har fått alle gavene i hus og at du nå bare kan kose deg og telle timene til den store dagen 24. ! Det gjøres her:)

Nøve og Nalle sa...

Ønsker deg og dine ei riktig god jul, Tina :o)
Tror jammen jeg ønsker deg ett godt nytt år i samma slengen - sånn for sikkerhets skyld :o)