fredag 31. desember 2010

Nyttår og bursdag... :)

Jeg glemte visst å nevne det i går, men som mange sikkert har fått med seg gjennom andre blogger, så hadde C- og D-kullet til Fjelldronningen bursdag i går, og da ble altså Dixie 3 år gammel! :D Det ble ikke så veldig mye feiring, for hun har fortsatt masse godbiter igjen både fra julesokken og som hun fikk i julegaver, men noen nye pakker fikk hun også! :) To av lekene hun fikk på julaften er ødelagt allerede, men hun er like glad i dem likevel! Dessuten har hun flere julegaver igjen som fortsatt er hele, i tillegg til at mor var på lagersalg hos en leverandør som selger ting til dyrebutikker, så hun får litt fra denne posen også innimellom. Derfor fikk hun egentlig ikke så mange gaver akkurat på dagen sin, bortsett fra en del nye godbiter... ;) Så håper jeg at alle andre fra Fjelldronningens C- og D-kull også hadde en fin dag i går! Gratulerer med gårsdagen til alle sammen! :D

Ellers er det jo nyttårsaften i dag, og det er alltid litt spennende å se hvordan det går med Dixie da... De første rakettene pleier hun ikke å like så godt, men etter hvert går det vanligvis over, og hvis hun får være ute og se på, er det det kjekkeste av alt! Derfor håper jeg både vi og alle andre slipper hunder som er redde for raketter, det er så mye kjekkere når hundene også har det fint på en sånn dag! :)

Så da blogges vi vel neste år, også vil jeg bare ønske alle sammen

godt nyttår!

14 kommentarer:

Lappelykke sa...

Ha en fin kveld, dere og! Håper det går fint med Dixie i kveld.

Her i huset soves det nå, mens det smeller utenfor, så alt tyder på en gjentagelse av fjorårets feiring, hvor han sov gjennom mesteparten av rakettene og jeg måtte bære en sovende Frost ned når jeg ville legge meg:)

Godt nytt år!

Dino og Mons sa...

Hei.Takk for blogg innleggene,dere.Nei han Dino tar det ganske så rolig her og, men Mons er alltid inne under sofaen på nyttårsaften.Dette liker han ikke.Glemte at C kullet hadde bursdag også.GRATULERE så mye til alle i C kullet fra oss.
Cecilie,Dino,Mons og fam.

Villblomsten sa...

。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

Ragnhild B. sa...

Gratulerer med dagen som var, Dixie! Håper dere en hadde en fin nyttårsaften! Vi kom oss gjennom med litt uto, men det gikk ikke så aller verst!

Marianne sa...

Godt nytt år Tina!

Å gratulere med dagen til Dixie1 3 år og voksen dame hun nå!

. sa...

Gratulerer med 3årsdagen. Så kjekt å ha en hund som du kan ha med ut. jeg har ikke prøvd det med Lexi, men det er litt fordi jeg er redd det skal slå feil. Dumt om hun blir livredd og redd for raketter i evig tid etterpå :P
Godt nyttår fra oss :)

Gry og Millis blogg sa...

Gratulerer med dagen Dixie!!!! Og et riktig godt nyttår ønskes dere alle fra oss.

Malin sa...

Godt nytt år til dere og gratulerer med overstått til Dixie som har blitt stor jente :)

Inger`s blogg sa...

Gratulere med 3 års bursdagen Dixie og ett Godt Nytt År til dere alle, med mange nye muligheter.

Nøve sa...

Gratulerer med overstått,Dixie! Godt nytt år til dere :o)

Siss sa...

Gratulerer med dagen som var Dixie:-)
Håper vi ses i det nye året.
Godt nytt år til dere alle.

Cecilie,Dino og Mons. sa...

Takk for hilsen på bloggen,Tina og Dixie.Ja vi har det bra og koser oss i vinterkulda.I dag har vi fått masse snø og måket og måket.

Unknown sa...

gratulerar så mykje med overstått til Dixie! :) og godt nytt år!

Ville sa...

Gratulerer til Dixie med vel overstått bursdag. Tenk den lille jenta er hele 3 år å, som tiden flyr.
Godt nyttår til dere Dixie og Tina. Vi snakkes og vi må få til noen lufteturer i sammen, Ville savner Dixie!!!