torsdag 9. oktober 2008

På Hovden!

Nå har vi endelig kommet fram til Hovden hvor vi (jeg, mor, far, Mya, Vava og Dixie) skal være helt til søndag. På vei bort hit hadde vi en stopp i Valle (litt under en time herfra) der far skulle på et lite møte. I mellomtiden spiste vi, og tok Dixie på en liten tur rundt omkring i området. Vi hadde ikke vært andre steder enn på bensinstasjonen før, så det var kjekt å se hvordan det så ut der.

Men nå er vi i hytta, og Dixie er allerede ute på terrassen og koser seg med et nytt bein. Av og til vil hun faktisk inn i noen få sekunder, og da gir hun fra seg et bittelite bjeff. Det samme gjør hun når hun vil ut igjen. Vi har lekt med den faste "Hovdenballen" på terrassen (den hun fant selv mens hun og mor var på tur her på Hovden en gang), og hun har vært en tur oppe på loftet for å se om hun tilfeldigvis kunne finne Tessy der (hun og familien bodde der oppe en liten uke i sommer...) Senere i kveld skal vi gå en tur langs elva og i skogen bak hytta. Det gleder nok Dixie seg til!

Ellers har det egentlig ikke skjedd så veldig mye i det siste. I går var Marian hjemme hos oss, med meg og Dixie... Tessy var ikke med for hun hadde akkurat vært på tur, og ble derfor igjen hjemme for å hvile seg. Likevel gikk vi en tur med bare Dixie, og det var MYE enklere enn å gå med begge hundene for da skal de bare bort til hverandre og småerte og leke hele tiden...

Heldigvis er det fortsatt noen dager igjen av høstferien, og da skal vi finne på mye kjekt både for oss og Dixie her på Hovden, med både turer, trening, leking og mye annet... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper dere får noen fine dager!

Vi har vært på kurs ikveld. Leika med Vicky og vært på sykkeltur ;o)
Litt av hvert i løpet av en dag! Og jeg har plukka enda to flåtter av Nalle, fysj og fysj...

Ha det bra!

Dixie sa...

Takk!
Det var mye på en dag, Nalle har sikkert hatt det kjempekjekt! :)
Håper du ikke finner flere flått på ham...

God helg!