mandag 3. august 2009

Fint vær! :)

I dag fikk vi ENDELIG sol igjen! Det var leeenge siden sist... Ifølge værmeldingen ser det fint ut i morgen også, så vi får håpe det stemmer! Vi har hatt nok regn på en stund nå! Det har blitt veldig lite bilder i det siste, men nå som det er så fint vær igjen kan jeg kanskje ta med kamera på tur eller i hvert fall ut i hagen igjen! ;)

Uansett - I dag gikk Dixie og jeg tur til Vaulen, en strand ganske nær oss. Her fikk Dixie vasset (svømming er visst ikke noe for henne) og snust MASSE. Vi tok også en liten pause i turen, og trente litt på forskjellige ting - bare for å gjøre Dixie vant til å trene andre steder enn hjemme...

Det var faktisk en del folk på stranden, og noen badet til og med! Heldigvis slapp vi unna katter og altfor mange hunder, da legger nemlig Dixie seg ned og nekter å bevege seg, eller så trekker hun så godt hun kan i båndet, eller så begynner hun å bjeffe - ALT for å få hilse! :P

Nå begynner det å nærme seg veeeldig Biri! Det skal bli kjempekjekt å endelig få treffe så mange av bloggerne! Vi kjører på torsdag ettermiddag til Hovden, også videre til Biri, og Furuodden camping, på fredag! Så da treffer vi kanskje noen av dere allerede da?! :)

Ha en fin uke! :)

5 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Det blir ikke så mange bilder når det regner... Jeg er så redd for å ødelegge kameraet mitt jeg.

Det er moro å lese hvor sosial Dixie er. Det blir nok skikkelig gøy for henne på Biri:o)

Det skal bli kjempekoselig å treffe dere Tina!! Vi kommer ikke før lørdag morgen (hvilket betyr at vi må opp i 04 -tiden....buhuhu...:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Ja nå nærmer det seg helga!! Det skal bli morro¨å treffes!!
Håper vi får fint vær!! Ser av værmeldingen for biri nå så er det meldt litt regn men det blir nok sol tenker jeg!!

Vi treffes på fredag!!

Luna sa...

Ja, nå nærmer det ser veldig.. vi reiser i morgen, og kommer til furuodden camping litt utpå kvelden :) Gleder meg veldig til å få hilse på dere :) Jeg er ikke noe glad i å gå i ringen, kanskje jeg må låne mariken hvis ikke du skal, hehe.. jeg har stilt ut to ganger før, blitt litt nervøs selv om jeg prøver å la være.- bryr meg ikke noe serlig om resultater, vi gleder oss bare til å møte mange andre lapper!! og alle bloggejentene- og damene :)

Nøve sa...

Hei på deg Tina, og takk for sist :o)

Er dere helt utslitte etter den lange reisa? Håper dere syns det var verdt det likevel, du og Dixie var jo kjempeflinke i ringen!!

Det var veldig moro å hilse på dere alle fire :o)

Gry Viola og Roxie sa...

Håper at turen gikk greit hjem for dere!! Kjempe koselig å hilse på dere alle 4!!!!