fredag 28. august 2009

Maila og Leia i Sørmarka… :)

Som Anne-Liss skrev i sin blogg fikk mor på lørdag morgen en melding om vi kunne tenke oss å ta en tur i Sørmarka den helga, og det kunne vi jo! Og for oss passet det veldig fint akkurat da, for vi skulle nemlig en tur ut med Dixie likevel… Så mor ringte tilbake, og de ble enige om at vi skulle møtes en liten stund etter!

Vi kjørte avgårde, og da vi kom fram til hundeområdet fikk Dixie hilst litt på og lekt litt med et par andre hunder, før Maila og Leia kom! Maila og Dixie så hverandre på laaang avstand, og virket veldig glade for å se hverandre begge to. De lekte en del, men innimellom ville Maila ta seg noen lekepauser, og selv om Dixie hadde veeeeldig lyst til å leke absolutt hele tiden, fikk det være greit at Maila ikke alltid ville være med…

De var kjempesnille mot hverandre, og kranglet ikke i det hele tatt! Dixie ble ikke en gang irritert når Maila og Leia skulle leke sammen, og tok pinnen fra henne uten at hun fikk være med å leke med den… ;) Da kom hun bare bort til oss i stedet, og satte seg fint foran Anne-Liss for å få litt av hennes veeeldig gode FROLIC! :) (Vi har ikke brukt frolic i det siste siden Dixie jo ifølge dommeren og dyrlegen er litt “tung”, og frolic visstnok inneholder en del fett ;)

Uansett, etter en god stund i Sørmarka begynte vi på tilbaketuren mot parkeringsplassen. Dixie hoppet fint inn i buret sitt i bilen, og lå helt stille der til vi kom hjem… :)

Jeg leste akkurat i Maila og Leias blogg at det blir nytt lapphundtreff den 6. september klokken 16, i Sørmarka. Så står det skrevet en plass til… :)

6 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder av masse fine hunder!! Misunner dere det område som dere kan la hundene løpe fritt! Her er det båndtvang og ikke noe steder vi kan slippe Roxie! Men hun løper i hagen da for Terje har gjæra inn hagen!!
Ha en fin helg!!

Nøve sa...

Fine bilder :o)

Hvordan annonserer dere hundetreffa egentlig? Er det vanskelig å nå fram?

Gry og Millis blogg sa...

Jeg må innrømme en ting Tina... Dixie sjarmerte meg fullstendig i senk på Biri!!!! Hun er en "Leker" sånn som Milli, og med det blide smilet hennes og den tillitsfulle væremåten, så er i allefall jeg solgt (og Milli tror jeg:o)

Flotte bilder av ei herlig gla'jente:o))))

Ville sa...

Helt enig Gry:o) Dixie er go`jenta vår, min og Villes.
Som jeg skrev tidligere en gang så synes jeg det var så herlig når jeg var på besøk hos dem uten Ville, da fikk jeg ha Dixie for meg selv, til tider fikk jeg sånn: "å du er så goe, får nesten lyst å spise deg", tror Ville tenker det samme av og til;o)

Tenker det var litt stas for Dixie å få lov å være med en voksen dame, hun skal jo bli det hun også en dag:o)
jeg håper jo at både Dixie og Ville beholder litt av den barnslige leke-gleden noen år til, så får det heller bli litt "Tuppen og Lillemor"
av og til:o)

Herlige bilder som alltid Tina, av herlige hunder!

Dixie sa...

Gry Viola: Så kjekt for Roxie at dere har gjerdet inn hagen! Vi har negynt på det samme, men det er ikke ferdig enda...

Nøve: Vi pleier å skrive det i bloggene, men i tillegg avtaler vi på treffet når og hvor vi skal møtes neste gang. Før første treff ble det sendt ut brev til alle med lapphund i området som er med i lapphundklubben, også har det vært skrevet i lapphundstikka. Så det har faktisk kommet en del hunder, men ikke alltid like mange... :)

Gry: Dixie og Milli var veldig like med det at de alltid ville leke og alltid så fornøyde ut! Så de kunne nok blitt kjempegode venner, de to! (Men det ble de vel egentlig den lille tida de fikk være sammen også!?) :D

Berit: Jeg synes også Dixie og Ville kan krangle litt innimellom, bare de fortsetter å leke og være litt barnslige! ;)

Dixie fikk forresten sin andre løpetid for noen dager siden, så nå blir det nok ikke så mye leking med andre hunder på henne på en stund... :)

Gry og Millis blogg sa...

De ble kjempegode venner det ene døgnet på Biri Tina, jeg så jo godt hvem Milli foretrakk å leke med. Hun ble jo henrykt når hun så Dixie. Jeg er sikker på at det er fordi Dixie sender ut de samme signalene som henne selv. Nemlig: "Kom og lek med meg". Ikke noe annet:o)