søndag 2. august 2009

Imsland igjen…

Fra mandag kveld til torsdag var jeg med Marian, Tessy og familien deres på hytta på Imsland. Vi lurte litt på å ta med Dixie denne gangen, men siden onkelen og tanten til Marian var i nabohytta sammen med barn og små barnebarn, fant vi ut at det tryggeste var å vente med det til en gang det er litt færre folk der… :)

Tessy koser seg nok veldig på Imsland, der hun kan få springe løs omtrent hele tiden, for begge disse hyttene er inni en stor inngjering slik at det ikke kommer sauer bort til hyttene…

Men på torsdag tok jeg, Marian og farmoren til Marian båten hjem igjen, mens de andre ble igjen på hytta et par dager til. Marian ble med oss hjem og var her til de andre kom tilbake til Stavanger i går.

I mellomtiden syntes Dixie det var veldig kjekt med besøk av Marian. Hun lurte nok litt på hvor Tessy var, men da både hun, tante og onkel Jan kom til oss for å spise middag og hente Marian med seg hjem, fikk hundene lekt en del i hagen – noe de ALLTID liker! :)

Nå nærmer det seg Biri, og vi prøver å få trent så mye som mulig på “utstillingsøvelser” de siste dagene. Det er å gå fint i utstillingsbåndet som er det vanskeligste, men det går bedre og bedre for hver gang vi prøver! Og nå begynner det egentlig å gå ganske greit… Vi har jo heldigvis noen dager igjen også, da, men forhåpentligvis glemmer hun ikke alt når hun kommer til Biri og ser alle de kjekke hundene! ;)

Til slutt har jeg et lite spørsmål til dere som skal til Biri i helga: er det noen som kunne tenke seg å gå med Dixie i ringen? Jeg er veldig nervøs for slike ting, også vet jeg jo at det er flere av dere som har gjort det en del ganger før. Så det kunne jo være at noen syntes det var litt kjekt også?

Det skal være et handlerkurs her fra 28. til 30. august, som jeg tror jeg skal melde meg på. Så kanskje får jeg vite litt mer nøyaktig hvordan jeg skal gjøre i ringen, også blir det ikke like skummelt en annen gang… ;)

10 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina og Bonnie sa...

Skal si du reiser mye. Noe som skjer hos deg hele tiden synes jeg. Såååå moro!!!!

Alle har vært nye i ringen og det er skummelt de første gangene. Det kan jeg skrive under på. Jeg holdt på å svime av i Drammen i fjor. Men med tyggegummi(råd fra Sissel) og mat i magen går det bedre for hver gang. Alle er så flinke til å ta hensyn til deg, så du burde prøve, Tina. Lykke til!

Gry Viola og Roxie sa...

Hei Tina!
Mariken sier hun kan godt gå med Dixie i ringen hvis du ikke vil. Men du burde prøve selv!! Det er kjempe gøy!! Alle tar hensyn til hverandre!! Vi kan jo snakkes til fredagen. Det var vel på furuodden kamping dere skulle bo også?
tnek over det og finner du ut at du vil gå så er det best!!
Ha en fin uke!!

Dixie sa...

Hmm... Det høres VELDIG skummelt ut å gå i ringen! :P Men jeg kan jo tenke på det til fredag! Hvis jeg enda ikke tør til da, hadde det vært veldig kjekt med litt hjelp fra Mariken... ;)

Vi skal bo på Furuodden, ja. Skal dere også det?

Ville sa...

Tina, det høres ut som at du å Dixie begynner å bli veldig forberett til å gå i ringen.

Jeg må si at jeg forstår deg! er sånn selv også, det eneste jeg kan trøste deg med er at, du og Dixie ser sååå fine ut isammen!!! Du har jo vært på banen før, tenker da på agility treninga.
Tror det er lurt å prøve deg på Biri, med sååå mange gode støtte-spillere rundt deg, nå sier jeg LYKKE TIL!!!

Etter Biri, håper jeg på å se mange fine bilder av deg og Dixie i ringen:o)))

Gry Viola og Roxie sa...

Vi skal også bo på Furuodden, så da treffes vi på fredag. Mariken hjelper til mer en gjerne hvis du finner ut at du ikke vil gå selv i ringen!! Ha en fin uke fram til vi treffes!!

Gry og Millis blogg sa...

Det hørtes ut som en koselig tur Tina, selvom det nok hadde vært enda morsommere hvis Dixie hadde vært med (i hvertfall for Dixie, når Tessy var der:o)

Det er ikke noe ekkelt å gå i ringen Tina. Helt sant. Du gir bare ringsekretæren beskjed om at du ikke har gjort det før, så får du all den hjelpen du trenger. Vi lover å sitte på siden å heie på dere (inni oss da;o). Det er veldig koselig stemning på lapphundutstillingene, ikke noe stress i det hele tatt. Hvis du absolutt ikke vil gå selv, så kan du trygt overlate henne til Mariken!! Jeg har sett henne gå med Roxie, det var gøy å se på:o)

Nøve sa...

Her ser vi hvor nyttig det er med blogg!! Vi har vel nesten lurt deg til å bli med på Biri, men det er fordi det er moro å samles slik :o)
Alt skjer i beste mening, og det er jo kjempeflott at Mariken tilbyr seg å gå med Dixie - ho er kjempeflink! Da føler du litt mindre press, men jeg er sikker på at du klarer dette utmerket sjøl også :o)

Gleder meg så veldig til å se dere! På campingen på fredag ;o)

Dixie sa...

Det var lurt å si ifra til ringsekretæren, Gry! Jeg begynner å lure litt på om jeg kanskje kan klare det selv! ;) Men det er VELDIG greit å ha Mariken i tilfelle jeg fram til fredag finner ut at det ikke går... ;)

Nå gleder vi oss også kjempemye til å treffe dere alle i helga! :) Og Dixie hadde nok gledet seg veldig hun også, dersom hun visste hvor mange kjekke hunder hun kommer til å møte! Høres ut som det blir mange på Furuodden camping! Så kjekt! :)

Irén sa...

Ja, her kan en lese til øyet blir stort og vått. Du verden så aktive folk er da :-)

Masse koselig lesing, tusen takk! Skulle vært kjekt å se alle "in action" på Biri. Har ikke vært på noe sånt før, men kanskje en dag...

God helg, og lykke til på Biri! :-)