tirsdag 25. august 2009

Sammenligning…


Etter bildene av Dixie og Ville i et blogginnlegg jeg la ut for noen dager siden, oppdaget Berit at et av bildene der lignet på et bilde jeg tok av dem på et av deres første møter. Jeg lette bakover i bildesamlingen, og fant ut at bildet var fra deres 3. møte, 18. august 2008: Sammenligning 1 - a

Det nye bildet er fra 11. august 2009, så det er nesten akkurat et år mellom bildene:
Sammenligning 1 - b 
Ifølge bildene ser det ut som verken Dixie eller Ville har forandret seg så veldig mye det siste året, men begge har jo selvfølgelig blitt litt større, og fargene har også endret seg litt.

Dixie er en del mindre enn Ville både på det nyeste bildet, og på bildet fra omtrent samme tid for et år siden, så det kommer hun nok alltid til å være! ;)

Ellers ser det på begge bildene ut som de har det veldig kjekt sammen, de må visst bare ha noen bittesmå pauser innimellom all lekingen!

Så får vi se om det dukker opp enda et lignende bilde om et år, da… :)

Ha en fortsatt fin uke! :D

5 kommentarer:

Nøve sa...

Nydelige jenter!
Jeg syns Dixie ser litt mer "barnslig" ut på det første bildet ;o)

Da har de kjent hverandre omtrent like lenge som Nalle og Milli,da jo! Men vi to Tina, begynte å blogge noen måneder før det :o)

Marianne sa...

Ja det var jo litt moro å se to like bilder...enig med Nøve i at Dixie er blitt kvitt litt av det barnslige uttrykket sitt...Men hun er ikke blitt mindre vakker for det!

Ville sa...

Så herlig Tina! De ser begge mye mer valpete ut på det første bilde synes jeg, og se hvordan de smiler nå på det siste, men du har helt rett de har ikke forandret seg så veldig mye, er igrunnen veldig like seg selv.
Tenk at det var nesten på dagen ett år mellom bildene.
Takk for at du tok deg bryet med å finne bildet fra tidligere og lage ett innlegg på det, veldig koselig Tina!!!

Gry og Millis blogg sa...

Så gøy at dere ved en tilfeldighet har tatt to nesten like bilder! Nå må dere jo nesten huske å ta ett i året:o)

Jeg synes ikke Ville har forandret seg så mye, men det ER noe som er annerledes med Dixie, sikkert som Nøve skriver, det barnslige uttrykket.

Du og Nøve var tidlig ute med blogg Tina. I begynnelsen ville jeg ikke lese dem en gang, jeg synes liksom dere kunne holdt dere til vanlige hjemmesider;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder av to flotte jenter!! Må nok si meg enig med de andre her at Dixie ser litt mer valpete på det 1 bilde! Ville ligner jo utrolig mye på reve enka da!!
Kjempe flotte hunder begge to!!