lørdag 5. september 2009

Gjemmeleken og skogsagility… :)

I går bestemte mor og jeg oss for at vi ville prøve litt mer gjemmeleken med Dixie i Sørmarka, så vi satte oss i bilen, og kjørte avgårde til samme sted som vi var forrige fredag.

DixieEkorn...

Vi hadde med oss pølsebiter og langline, og mor og jeg sprang og gjemte oss annen hver gang. Dixie var, akkurat som sist gang, veldig ivrig, og sprang så fort hun kunne for å finne den som hadde gjemt seg. Og hun fant oss – hver gang! :)

Pinnespiser'n

Etter å ha holdt noen omganger med gjemmeleken, tenkte vi at Dixie kunne trenge en liten pause, så vi gikk en liten tur rundt i skogen. Plutselig fikk vi øye på en slags bro mellom to trær, som var bygget av mange små pinner, som lå tett i tett på tvers. Denne broen bare måtte vi jo prøve å få Dixie til å gå over, og med god støtte og godbiter gikk det veldig fint! Så det ble nesten et slags agilityhinder! :)

Ekorn2...

Vi fant også andre ting som kunne brukes til agility. Rundt omkring var det bygget noen slags benker av trestammer, og disse brukte vi som hopp! Det ene hoppet var litt høyere enn det Dixie er vant med, men hun kunne mellomlande oppå trestokken de første gangene, så hun ble trygg, også hoppet hun helt over etter hvert! :D

Hopp2Hopp1

Ellers trente vi også litt på innkalling, pluss de vanlige øvelsene som sitt, dekk, bukk og bamse… Her er et par bilder av Dixie som sitter bamse:

Bamse1Bamse2Ekorn3...

6 kommentarer:

Ville sa...

Det hørtes kjempegøy ut for både Dixie og dere:o) herlig å finne smutt hull til fri lek selv i løpetiden.
Du er blitt så flink med foto- apperatet Tina, fanger øyeblikket veldig bra synes jeg.
Det rare er at når vi er sammen så merker jeg ikke at du tar bilder, men så har du allikvel klart å få sååå mange gode bilder...jeg er imponert!!!

Irén sa...

Nok en flott tur i skogen! Og du verden for noen flotte bilder! Modellene er nå ekstra fotogene også :-)

Bamse-bildene er herlige! Takk for titten!

Gry og Millis blogg sa...

Så gøy med gjemmelek i skogen, også ble det en liten agilityløype i tillegg:o)

Det virker som om dere er kjempeflinke til å finne på forskjellige ting med Dixie. Ikke rart go'jenta ser så blid ut:o)

Nina og Bonnie sa...

Dere finner på så mye moro med Dixie. Hun er nå heldig....Herlig Dixie som sitter bamse:o)))

Og masse flotte bilder igjen. Kjempegøy å se på.

Gry Viola og Roxie sa...

Flinke Dixie!! Veldig fine bilder der hun sitter bamse. Prøver å få Roxie til å sitte bamse men da bare setter hun seg vanelig å kikker på meg akurat som hun sier at nå sitter jeg veldig fint?
Så artig at dere fikk en liten agility bane i skogen!!
Ha en fin uke!!

Nøve sa...

Dere er så flinke!! Du og mor di, og selvfølgelig Dixie... Tenk så moro for henne! Moro for dere alle tre tydeligvis :o)

Dixie er ei nyyydelig bamsejente!