mandag 21. september 2009

Orre 13. september

I helga var vi endelig en tur på Hovden igjen. Været var fint, og vi fikk gått flere koselige turer, men det får jeg fortelle om senere! Først må jeg bare skrive litt om stevnet på Orre forrige søndag! :)

Fordi jeg trenger en del timer frivillig arbeid til skolen (til CAS på IB i tilfelle noen har hørt om det), meldte jeg meg til å være med å hjelpe på agilityen, og her ble jeg satt opp som tidtaker! Dette var jeg opptatt med fra klokka 9 til 16, så jeg fikk dessverre ikke sett noe av lapphundutstillingen… :(

Tina som tidtaker

Mor og Dixie var også med, og de klarte akkurat å finne ringen der lapphundene holdt på mens Maila var i gang! Dommeren var visst veldig streng med de finske lapphundene denne gangen, så det ble ingen CK på noen…

Etterpå kom mor, Dixie, Anne-Liss og Maila bort til agilityområdet. Anne-Liss hadde med seg et par stoler i bilen, så de satte seg ved siden av banen. Både Dixie og Maila var visst ganske utslitt allerede, i tillegg til at det faktisk var ganske varmt denne dagen, så Maila fant seg et godt sted å ligge i skyggen, mens Dixie heller ville ligge i sola! :P

Trøtt nofle

Det er alltid så kjekt på dette Orrestevnet, med masse folk og hunder, salgsboder, kiosk, og ikke minst utstilling, lydighetskonkurranser og agilitykonkurranser!

Det var synd at verken Marielle eller Christian kunne komme som planlagt, men kanskje til neste år!? :D

DixieMori og Dixie

Ha en fin uke! :D

9 kommentarer:

Ville sa...

Så koselig det ser ut som din mor og Dixie har det, på stevne. Rare herlige Dixie som legger seg rett i sola. Kanskje hun var kald på nesa;o)
Flotte bilder av dem!!!

Gry Viola og Roxie sa...

Flott bilder du har tatt Tina!! Ser ut som Dixi og mora de koser seg i sola!! De er litt rare de hundene som legger seg pladask ned i sola. Roxie gjør åsså det så flytter hun seg ettervært.
Ha en fin dag!!

Nøve sa...

Oi, det var litt av en jobb du hadde da! Tenker du blei imponert over farten på mange :o)

Dessuten fine bilder som alltid :o)

T :-) sa...

Tidtaker var min faste jobb på agilitystevne også :-)Var det ikke morsomt å se på?

Nina og Bonnie sa...

Det så ut som du hadde en fin dag som tidstaker. Nå er du kanskje enda mer hekta på agility.

Flotte bilder igjen fra deg Tina!!!!

Marielle sa...

Neste år er jeg helt sikkert med! :-) Det er det som er planen ihvertfall ;-)

Gry og Millis blogg sa...

Så flink du er Tina! Jeg hadde vært litt engstelig for å være tidtaker. Jeg hadde garantert surra det til for noen!!

Så herlig at mor og Dixie koser seg i sola. De ser jammen like fornøyde ut begge to:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei! Innom en tur igjen. Så flink du er som tar en tørn og er med å tar tida på de som er med på agillity!! Hadde nok rotet det til der tror jeg. Må holde tunga rett i munnen der!!
Ha en fin dag!!

Dixie sa...

Tiden jeg tok brukte de bare hvis det elektroniske utstyret ikke virket eller de hadde glemt å starte klokka på ny... Så jeg tror bare de trengte min tid ca. 4 ganger... :)

Men det var veldig kjekt å få stå helt inne på banen å se på alle de kjempeflinke hundene som fulgte nøye med på eierne sine og gjorde akkurat som de ba dem om!

Marielle: Planlegger dere å komme på Orreutstillingen i mai? :)