tirsdag 15. september 2009

Ville på fredag…

På fredag, i tretida, fikk vi besøk av Berit og Ville. Før de kom hadde vi tettet hullene som dukket opp da hekken ble klippet, med tauer, badmintonnett, kompostgjerder, slalomstengene vi pleier å trene agility i hagen med og andre lignende ting, slik at de ikke skulle finne på å ta seg en liten tur rundt i nabolaget… :)

IMG_983222IMG_981225

Vi var ute i hagen da de kom. Dixie oppdaget dem med en gang de parkerte på parkeringsplassen, og ventet veeeldig klar bak gjerdet i hagen. Forrige gang Dixie og Ville lekte sammen i hagen, var på Dixies bursdag, og den gangen ble det litt krangling, så vi var litt nervøse for hvordan det skulle gå denne gangen. :)

IMG_988318IMG_978726IMG_982523

Men det gikk veldig fint. Dixie laget en del lyder i begynnelsen, men det var ikke noe mer enn lyder… Ingen av dem ble sinte eller virket irriterte på hverandre, på en laaang stund. De lekte kjempefint sammen og koste seg både med hverandre og med to baller de sprang rundt med og stjal fra hverandre…

IMG_989516IMG_989615IMG_990313

Men til slutt ble den ene ballen så liten (de hadde lekt drakamp med den, så den var blitt til bittesmå biter) at de ikke lenger kunne dra i hver sin ende. Dermed ble det, som alltid, en liten krangel, men det gikk raskt over og de var gode venner igjen.

IMG_993508IMG_991312

Etter å ha vært ute i hagen en stund, bestemte vi oss for å prøve å ta dem med inn for å se om det ville gå like fint. Dessuten begynte det å bli litt kaldt å være ute, så det kunne være godt å komme litt inn i varmen.

IMG_996202IMG_995803IMG_996501

Også dette gikk helt fint. De roet seg ganske mye ned i forhold til hvordan de hadde lekt og sprunget ute, men med én gang de begynte med leking eller småerting, stoppet vi dem, slik at de ikke skulle begynne å leke her hvor det var så trangt – noe som kanskje kunne ende opp i mer krangling!

IMG_981824IMG_983621IMG_984420IMG_986419

Etter et par timer gikk Berit og Ville hjem igjen. Dixie hadde jo ikke lekt noe særlig med hunder siden hun fikk løpetid, så hun likte nok veeeldig godt å endelig få leke litt igjen! Men da Ville gikk, la hun seg rett ned på gulvet og sovnet… :)

Noen flere bilder til slutt:

IMG_989117IMG_990014 IMG_991411 IMG_995305IMG_992209 IMG_993907IMG_994306IMG_995204  IMG_991710

13 kommentarer:

T :-) sa...

Så mange flotte bilder :-) Det var nok kjekt for Dixie å få noen å leke med igjen.

Anne-Liss sa...

Så kjekt å se på bildene av Ville og Dixie, så gode venner de er. Litt "knuffing" blir det jo men de vil nok finne sin plass etter hvert. De begynner jo å bli voksne så det er vel normalt at de utfordrer hverandre litt, etter hvert vil de nok roe seg de blir nok enige om rangen. Lurt at dere går mellom og gir beskjed dersom det blir for mye.
(Tror jeg heller vil kalle dem for Tuppen og Lillemor)

Nina og Bonnie sa...

Såååå mange flotte bilder du har tatt, Tina! Det var gøy å se. Nå fikk jeg se Ville ordnetlig og kunne sammenligne henne med både Milli og Dixie. Milli og Ville har veldig mye felles. Ser det er noen av de samme anene bakover.

Gry og Millis blogg sa...

Åh, så gøy å få rapport om Dixie og Ville:o)) Herlige bilder Tina!! De er vel som jenter flest, det blir litt knuffing, men det går fort over, de ser jo i hvertfall ut som om de setter veldig stor pris på hverandre:o)

Jeg ser så tydelige likheter mellom Milli og Ville, jeg skjønner veldig godt hva Nina mener. Ville er nok en god del høyere, men de har så like ansikter:o) Også SÅ FLOTT pels de har begge to, de flotte halene ser ut som to faner:o)

Nøve sa...

De er nok som jenter flest,ja! Søte, pene, og ganske så utspekulerte ;o)

Moro med så mange bilder av de flotte jentene!

Gry Viola og Roxie sa...

Så mange flotte bilder av de fine jentene!! Likte best det nest siste store bilde du har lagt ut! Ville med ballen i munnen og Dixie like etter med tungen ute! Kjempe søte er de!!
Ha en fin uke!!

Marianne sa...

Utroligt mange flotte bilder Tina..kjempe gøy å se!
Ville og Dixie er akkurat så gode venner som sånne småjenter skal være....og utroligt vakre!

Ville sa...

Så flotte bilder Tina!!! Jeg blir helt rørt av å se på dem,
Ville og Dixie er jo så fine isammen!!!

Tuppen og Lillemor jentene våre. Nøve du har helt rett de er litt utspekulert, jeg ser nå tydelig hva Ville gjør for å erte opp Dixie, og Dixie lar seg ikke be 2 ganger;o)))

Ville sa...

Så flotte bilder Tina!!! Jeg blir helt rørt av å se på dem,
Ville og Dixie er jo så fine isammen!!!

Tuppen og Lillemor jentene våre. Nøve du har helt rett de er litt utspekulert, jeg ser nå tydelig hva Ville gjør for å erte opp Dixie, og Dixie lar seg ikke be 2 ganger;o)))
Så da blir det litt Tuppen og Liilemor av og til.

Dixie sa...

Dixie og Ville er jo egentlig kjempegode venner, selv om de bare mååå krangle bittelitt av og til! ;)

Ville erter og Dixie tar igjen... :P

Ville sa...

Innom å titter igjen Tina. Det er noe mer enn bare bildene og våre søte små som gjør at det er så godt å se på. Tror mye ligger i oppsette også, du klarer å sette de rette bildene sammen, veeeldig bra Tina!!!

Nøve sa...

innom og tar en titt på bildene igjen,jeg og...
Som Berit sier; det er veldig bra gjort av deg.
Til og med jeg får lyst til å se dem og igjen og om igjen, enda jeg egentlig ikke kjenner hundene :o)

snorredimma sa...

Åååå, for noen herlige bilder du har tatt, Tina!! Dem er så fine i sammen disse to jentene...

Syns også at jeg kan se mange likheter mellom Ville og Millie...