mandag 4. januar 2010

Hundehus…

Dixie hadde bare så lyst til å vise dere hundehuset hun har fått nede i gangen. Ennå er det bare laget i papp for å teste hvor stort det kommer til å bli, men etter hvert skal det bygges i tre og males!

Hun er ikke så veeeldig glad i huset sitt enda, men hun går helt greit inn i det hvis det ligger en godbit inni. Når hun har fått tak i godbiten legger hun seg vanligvis inni huset en liten stund, for hun vet at det sannsynligvis kommer flere godbiter hvis hun bare ligger der lenge nok… ;)

IMG_2385 copy IMG_2384 copyIMG_2383 copyIMG_2381 copy

I morgen er det forresten Tessys 2-årsdag! :D

 

Ha en fin uke!

 

12 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Fint hus Dixie har! Det blir nok veldig flott når dere får bygged det i tre og males! Kjempe kjekt å ha slikt hus inne da!!
Tror jammen meg at vi har samme julegardiner!!
Ha en fin uke videre!!
I kveld så skal Nrk vise 1 del i orkester graven som er skrevet av Unni Lindell. Har lest alle bøkene hennes og liker måten hun skriver på. De andre bøkene hennes som har blit laget film av for Nrk er ganske bra så jeg håper at denne åsså er like bra!! Blir jo ikke like bra som boken da.

Merete sa...

Kjempeflott hus!
Det kommer nok Dixie til å få masse glede av.
Benita har åpninga på "skyggesiden" og bruker av og til huset sitt som skjerming mot sol, vær(regnvær) og vind. Noen ganger vil hun ut bare for å gå rett inn i huset sitt å legge seg. Kjekt med eget hundehus.

Inger`s blogg sa...

Godt nytt år til dere.
Dixie var vel ganske flink og rolig på nyttårs aften.
Fint Dixie hus, spennende om hun vil bruke det ute, når dere kommer så langt.
Våre tidligere schæfer hunde ville ikke bruke sine hundehus, så Chicko har ikke fått ennda.

Gry og Millis blogg sa...

Ha-ha-ha. Nå har jammen Dixie-mor fått sitt eget lille, fine hus:o) Så fint det var!!! Og tenk når det kommer et ordentlig et, malt og i tre:o) Det er så herlig å lese om alle gavene til Dixie Tina. Jeg tror hun er bloggenes mest bortskjemte lille jente, men hun er jo like fantastisk herlig for det, og ikke det minste ufordragelig. Jeg gleder meg masse til å se huset hennes, også tror jeg helt sikkert at hun kommer til å bruke det når hun vil være litt for seg selv og sånn (jeg tror nok at Milli er bra misunnelig på huset forresten).

Anne-Liss sa...

Så koselig hus da !! Blir nok kjempefint når det kommer opp i tre, jeg er sikker på at Dixie vil storkose seg i huset etter hvert.

Ville sa...

Så koselig:o))) og så søt hun er der hun ligger i huset sitt. Sikkert kjempelurt å ha en sånn plass til henne når dere er på jobb om dagen. Hun finner nok ut etter hvert at det er en fin plass å være.

Så bildene av Dixie og Tessy på nyttårsaften, de var kjempesøte i sammen:o)))
Du må gratulere Tessy med 2 årsdagen i morgen.

Luna sa...

det det blir koselig ja, luna har fått seg stoff-bur som står i stua, ho må også lokkes inn med noe godt, og da ligger hun der gjerne litt... satser på at hun skal begynne å trives inni der etterhvert.. ;)

Marianne sa...

Kjempefint for dixie å få sitt eget hus inne i huset!! Hun kommer nok til å stortrivest etterhvert skal du se! si gratti med toårsdagen til Tessy da!!

Nina og Bonnie sa...

Det huset var jo en fin modell. Hun må bare få litt tid på å venne seg til det. Da vil hun nok bruke det masse.

Dixie sa...

Hun har faktisk begynt å bruke det litt mer allerede. Far fant henne inni der da han kom hjem fra jobben i går... ;)

Luna: Luna blir nok glad i stoffburet sitt, hun også, etter hvert! Dixie har et lite stoffbur hun fikk da hun var helt liten, og der legger hun seg hver kveld... ;)

Ragnhild B. sa...

Så flott hundehus! Og enda finere blir det i tre med maling! Er det tenkt å være ute eller fortsatt i gangen? Vi har aldri hatt noe hundehus. Har tenkt på det av og til, men vet ikke helt om det passer hos oss. Emma legger seg inne på soverommet når hun vil være alene, ellers ligger hun rett ut på stuegølvet.

Irén sa...

Så lurt å lage en mal først. Også får Dixie prøve det ut også. Det blir nok skikkelig flott og kjekt når det bygges i tre. Tenker nok Dixie kommer til å stortrives med egen hybel :-)

Grattis så mye med to-års dagen til Tessy! Herlig vofs :-)

Riktig god helg!