lørdag 9. januar 2010

Snø og iskaldt… :)

Det er fortsatt veldig mye snø her i Stavanger, i hvert fall i forhold til hva vi er vant til… ;) Iskaldt er det også, med mange minusgrader hver eneste dag, men etter hva jeg har hørt på nyhetene og lest i andre blogger er det ENDA kaldere mange steder i landet, enn det er her! :)

Dixie bryr seg i hvert fall ikke om det er kaldt ute, selv om hun har mistet KJEMPEMYE pels i det siste! Snøen elsker hun jo, så dette været er nok helt perfekt for henne… ;)

Selv om det hadde vært veldig gøy å vært på Hovden og stått på ski når det er så mye snø, er det altfor kaldt der akkurat nå. Far får temperaturen både inni hytta og utenfor på mobilen av og til, og det høres ikke særlig godt ut å være ute når det er SÅÅÅ kaldt!

Så akkurat nå er jeg faktisk glad for at vi er hjemme! Men jeg gleder meg veldig til vi skal dit i vinterferien! :D Da er det forhåpentligvis litt varmere… ;)

I ettermiddag skal vi til Mya (mormor), som bor i samme hus som Tessy og familien. Så da blir det nok litt leking på de to hundene igjen! Og det er de alltid like glad for! :D

Til slutt noen bilder fra en dag mor, jeg og Dixie var på tur i Sørmarka:

IMG_2570 copyIMG_2576 copyIMG_2577 copyIMG_2555 copy IMG_2563 copyIMG_2561 copyIMG_2578 copyIMG_2565 copy


God helg!

 

5 kommentarer:

Marianne sa...

Ja nå er det nok kaldt på hovden tenker jeg..vet du ca hvor kaldt? nærmere 30 der kanskje.

Godt at Dixie koser seg i kulda. men man er ikke lapphund for ingenting nei!

Kos dere masse sammen med Tessy i dag da!...Men hun liker seg vel best når vannet IKKE er fryst!

Gry Viola og Roxie sa...

Kjempe koselige bilder av Dixie! Roxie røyter åsså masse nå! Tror det er mye pga mye fyring og at det er så kaldt ute. Hun vil jo helst være ute hele tida!!
God helg til dere!!

Luna sa...

så fine bilder, særlig det med tunga ute :)
luna koser seg også i kulda, eneste som av og til plager henne er at hun fryser på potene! må vist gå til innkjøp av noe potevoks eller noe... hopper rundt på tre bein av og til... ;)

Anne-Liss sa...

Flotte bilder av Dixie i snøen. Kan se at hun har røytet en del, hun ser så slank ut :-) Maila er også slank for tida, røytet en del hun også men nå ser det ut som det har stoppet opp. Venter bare på den fine vinterpelsen nå.
Tenker hun er trett nå etter en kveld med Tessy !!

Dixie sa...

Marianne: Den siste meldingen far fikk var 7. januar, og da var det visst -29 grader ute, så du var veldig nær! :)

Tessy fryser visst litt når det er så kaldt, ja, men det så i hvert fall ut som de hadde det veldig gøy ute i dag, begge to... :)

Marte: Stakkars Luna, da! Dixie stopper også opp av og til når vi er ute på tur, og slikker på potene sine. Så hun fryser nok litt der, hun også... ;)