lørdag 23. januar 2010

Ny header og Tessy! :D

Sånn, da var ny header på plass! Jeg hadde egentlig tenkt å lage en vinterheader, men jeg fant ikke så mange vinterbilder av Dixie som passet, så da ble det ikke så veldig vinter likevel… ;)

Ellers har Marian og jeg vært på tur med Tessy og Dixie i dag. Vi tok bussen et stykke så vi fikk prøvd et nytt sted i stedet for å bare gå på de samme veiene hele tiden. Vi fant egentlig ingen god tursti der vi gikk av bussen, men gikk litt rundt på veiene der og på noen små stier innimellom.

Begge hundene var veeeldig ivrige, og dro så mye og hardt de kunne i båndene… ;) Jeg synes jo at Dixie er veldig sterk, men etter å ha holdt Tessy litt i dag fant jeg ut at hun faktisk er ENDA sterkere! Noen ganger måtte jeg bare sette meg ned, også dro hun meg bortover veien… ;)

Etter en stund fant vi en barnehage, heldigvis uten skilt med hunder forbudt, så der slapp vi dem løs så de fikk leke en stund. Det likte de visst veeeldig godt, for de sprang og sprang og lekte og lekte en ganske lang stund, helt til det begynte å bli litt kaldt, og Marian og jeg bestemte oss for å begynne på hjemveien.

De var mye rolige på turen tilbake mot bussholdeplassen, og bussturen hjemover gikk også mye greiere enn bort, da de begge hadde kjempelyst til å både gå tur og leke! :) Til slutt var vi hjemme igjen, og etter det har Dixie bare sovet hele tiden, så hun ble nok ganske utslitt… ;)

Håper hun er våken igjen til i morgen, for da er det tur med Ville i Sørmarka igjen! :D

 

God helg!

 

8 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Så flott header du har fått laget. Ja, det er nok vanskelig å finne de rette bildene. Har ofte mange bilder, men når en skal bruke noen så blir det straks vanskelig å velge.

Tessy og Dixie har det veldig moro sammen. Skikkelig bestiser!!!!! Ha det moro med Ville i dag!!!!!

Luna sa...

Veldig søt header ja! :)
Så heldige de er Dixie og Tessy som har hverandre :)) Kos dere i Sørmarka i dag :))

Eva + 4 sa...

Kjempeflott header du har laget :) Hun er jo bare såååå søt :)

Ragnhild B. sa...

Nydelig header av en nydelig hund!

Gry og Millis blogg sa...

KJEMPEFIN heading Tina!! Så flink du er!!!

Tar dere bussen med Dixie og Tessy? Hvordan reagerer de på det?

Dere har sikkert kost dere med Ville og Berit i dag, heldige dere som treffes så ofte:o)

Ha en fin uke Tina.

Dixie sa...

Dixie har det kjempekjekt med både Tessy og Dixie, ja! Jeg var ikke med til Sørmarka i dag, men mor var der med Dixie, og det hadde visst gått veldig fint. Hun tok noen bilder av dem som jeg sikkert kan legge ut, også. :)

Det går helt fint å ta buss med Tessy og Dixie, egentlig. På vei bort er de alltid litt urolige, og har veldig lyst til å leke og gå ut av bussen hver gang den stopper, men med litt godbiter roer de seg ned. På hjemturen pleier de å være så trøtte at det ikke er noe problem... ;)

Nøve sa...

Kjempefin header!
Så moro for både hundene og dere å få oppleve så mye sammen :o) Skjønner godt at de er rolige på hjemveien.

Ville sa...

Så fin header du har laget Tina!!!

Dere er flinke synes jeg, tar med Dixie og Tessy med på bussen for å utforske nye steder:o))) ser dem for meg på bussen!!!

Ja det gikk sååå fint i Sørmarka, fikk noen brukbare bilder.
Din mor og jeg er sjønt enig om at vi aldri blir noen superfotografer, for når hundene gjør ting som er morsomt eller fint så står vi bare å beundrer dem....glemmer helt å ta bilde av dem:o)))