fredag 15. januar 2010

Ingenting… :)

Her hos oss har det skjedd veeeldig lite i det siste. Det er fortsatt kaldt og en del snø, men litt “varmere” har det (heldigvis) blitt! :) Dixie får de vanlige turene sine, og virker veldig fornøyd med det! Julesokken hennes er ennå ikke spist helt opp, så den får hun litt fra innimellom. Hun vet godt hvor den henger, og stiller seg ofte opp foran den i tilfelle vi skulle se henne og få lyst til å gi henne noe… ;)

Når jeg kommer hjem fra skolen begynner det jo å bli mørkt nesten med én gang, så det har ikke blitt tatt mye bilder i det siste, men i helgen skal jeg nok prøve å få tatt noen av Dixie! Hun har blitt veldig “liten” for hun har røytet MASSE i flere måneder og i tillegg veier hun nå bare rundt 15 kg! (Det er jo en del mindre enn i høst, da hun ble kalt “tung” på Biri… ;)

Ellers skjer det som sagt omtrent ingenting her, og derfor har det blitt veldig få blogginnlegg også. Jeg kom forresten på at det sikkert snart er på tide med en ny header! Det er jo ikke akkurat jul lenger… ;) Så det skal jeg prøve å få gjort noe med i helgen! :)


God helg alle sammen!

 

7 kommentarer:

Ville sa...

Hei på deg, Tina og Dixie.
Jeg har gått å tenkt på dere neeesten i hele dag. det er jo så lenge siden vi har vært isammen. Jeg er fri og hjemme denne helgen. Der er noen små ting vi skal gjøre, så alt er liksom ikke helt klart for å gjøre noen avtale. Visst det skulle vise seg at vi kan og dere kan, så kan vi jo ta en luftetur isammen på søndag???

Nina og Bonnie sa...

Dere har det vel som mange andre nå i kulda. Da blir en litt redusert og derfor har vi jo lapper. De er like fornøyde uansett. Heldigvis!!!

Gleder meg til mer bilder av en tynn Dixie. Skal se den pelsen kommer fort tilbake.

Ha en fin helg! :D

Gry og Millis blogg sa...

Gleder meg til bilder av Dixie. Ikke rette tiden å røyte på, nå som dere har hatt det så kaldt.

Ha en flott helg Tina:o)

Nøve sa...

God helg til dere! Gleder meg til å se en ny header, er spent på hva du får til ;o)

Dixie sa...

Jeg tror pelsen til Dixie har begynt å komme litt tilbake igjen nå, men den blir visst litt lysere på hodet/i nakken enn den har vært på en stund! I hvert fall ser det sånn ut nå, men vi får se når den er helt på plass igjen! :D

Ja, det er jo egentlig helt feil tidspunkt å røyte på nå, men det var sånn visst hun ville ha det... ;)

Berit: Vi snakket om det i dag, at det hadde vært kjekt med en tur med dere på søndag, så det passer for oss i hvert fall! :D

Ville sa...

Så bra!!! Da kan vi treffes i Sørmarka?
Gleder meg til å se den "nye" Dixie.
Det er alltid spennende å se ny pels vokse ut, det går jo utrolig fort når det først starter:o)

Ps. jeg passer Caspian idag, nå sover han sååå søtt på sofaen:o)))

Luna sa...

på tide å få vekk julen nå ja ;)
Håper dere har hatt en fin helg! :)