lørdag 2. januar 2010

Nyttårsaften

Som allerede nevnt hadde jeg og Dixie besøk av Marian og Tessy på nyttårsaften. Vi lurte jo litt på hvordan det skulle gå med de to hundene sammen, siden begge i fjor ble litt redde smellene fra rakettene, men det gikk veldig fint! Dixie sov under det meste av fyrverkeriet klokka tolv, mens Tessy under de verste smellene gikk litt rundt omkring i rommet og kikket og skalv, men det gikk fort over.

IMG_2410 copy

Tessy og Dixie fikk en liten lekerunde i hagen da Tessy og Marian kom, men etter en stund ville Tessy helst inn… Det har vært veldig kaldt i det siste, og Tessy har jo ikke så tykk pels som Dixie har, så det virket som hun kanskje frøys litt… ;)

IMG_2429 copyIMG_2447 copyIMG_2457 copy

Inne prøvde vi å ha de begge løse, men da bare MÅÅÅTTE Dixie bort til Tessy og plage henne for å få henne med på å leke… ;) Derfor tok vi Dixie i bånd, så roet de seg ned begge to. De var snille og rolige nesten hele kvelden, men av og til måtte bare Dixie en tur bort til Tessy for å se om det gikk an å vekke henne… ;)

IMG_2479 copyIMG_2508 copyIMG_2506 copy

Tessy og Marian overnattet her, men om kvelden var det vanskelig å få begge hundene til å sovne på samme rom. Begge hadde nemlig veeeldig lyst til å leke i sengene… ;) Heldigvis kom mor og far hjem akkurat da, så de tok Dixie med seg slik at hun kunne sove på deres rom…

IMG_2490 copyIMG_2483 copy

Om morgenen fikk hundene en ny liten lekerunde i hagen før frokost (eller skal vi kalle det lunsj? Vi var nemlig veeeldig sent oppe… ;) Derfor var plutselig mye av dagen allerede over. Så da Marian måtte hjem til middag, tok mor og far en tur med hundene så de fikk være sammen en stund til før Tessy til slutt ble “levert” hjemme… ;)

IMG_2488 copy

Det var i hvert fall kjempekoselig med besøk på nyttårsaften, og veldig koselig at hundene klarte å være så rolige som de var! :D

Her er noen flere bilder fra nyttårsaften:

IMG_2513 copyIMG_2465 copyIMG_2489 copyIMG_2498 copy

6 kommentarer:

Marianne sa...

De koser seg virkelig i sammen de hundene der, akkurat som du og marian gjør!!

En vellykket nyttårsaften!

Ragnhild B. sa...

Så koselig de hadde det på nyttårsaften, da! Det er gøy å være sammen!

Gry og Millis blogg sa...

Det er gøy både for hundevenninner og menneskevenninner å ha noen å være sammen med på nyttårsaften. Dere så ut som om dere hadde det kjempekoselig Tina:o)

Siss sa...

Godt nytt år.
Så bra at ingen av hundene var redde da.
Det ser ut som de stor koste seg sammen.

Anne-Liss sa...

Så fint at Dixie og Tessy kunne være sammen på nyttår. Jeg er sikker på at Tessy roet seg fordi Dixie var så rolig. Hun fant vel ut at det ikke var farlig så lenge Dixe tok det med ro.
Mange fine bilder av to gode venner !

Nøve sa...

Godt nytt år!
Det ser ut til å ha vært en kjempekoselig nyttårsaften :o)Minst dobbel glede, når den deles med andre ;o)