søndag 15. juni 2008

Dixie og Tessy!

I går kjørte mor Marian, Tessy meg og Dixie opp på det innegjærte hundeområdet på Åsen. Da vi skulle gå og i bilen på vei bort pøsregnet det og var ganske kaldt, så vi måtte kle oss med mer klær og regntøy før vi var klar til å være ute. Men omtrent akkurat da vi kom til hundeområdet, stoppet det å regne og det ble sol i stedet! :)

I begynnelsen var vi helt alene, om Tessy og Dixie lekte og hadde det kjempekjekt. Etter hvert kom en til hund, den var ganske stor og svart, men det gjorde visst ingenting for verken Tessy eller Dixie... De lekte med den også, og løp rundt og så ut som de hadde det veldig kjekt. :)

Etter en stund med leking, gikk Marian, jeg, Tessy og Dixie til Lille Vannassen slik at de skulle få bade litt. Før har jeg alltid trodd at Lille Vannassen er et ganske dypt vann på midten, men hundene vasset langt utover, og vannet ble faktisk lavere da de kom til midten enn hva det hadde vært på veien ut dit. Det er mye sorpe rundt dette vannet, og siden Dixie synes det er veldig gøy å gå i sorpe, ble hun ganske skitten... Men heldigvis gikk hun uti vannet igjen og fikk vasket det meste av seg.

Da de var ferdige med å bade, gikk vi tilbake til hundeområdet. Den store svarte hunden hadde visst gått, men nå hadde det kommet to nye hunder i stedet for. Også disse var store og svarte! Den ene av dem, sikkert en flatcoated retriever, likte veldig godt å være med Dixie, og fulgte etter henne overalt. Men den andre hunden likte å bestemme over hundene som var der, og hvis han ikke var fornøyd, dyttet ham dem ned i bakken... Så det var ikke en så veldig snill hund! Det kom også en liten hund, med litt forskjellige grå og brunfarger, men den var så rolig at den lekte nesten ingenting med de andre hundene, den bare satt og så på... Etter hvert kom også flere hunder, blant annet en border collie og to høye, store, svarte hunder, så det var ganske mange hunder der til slutt!

De lekte lenge med hverandre, sprang og lekesloss, og da vi til slutt kjørte hjem igjen, var Dixie blitt veldig utslitt, og sovnet med en gang! :)

Det er i hvert fall lett å se at Tessy og Dixie liker å leke med hverandre, og det er veldig kjekt, for de kommer nok til å være mye sammen framover i sommerferien! Da skal vi finne på mye gøy! :)

Ingen kommentarer: