søndag 29. juni 2008

Junifest på Tau

Fredag ettermiddag reiste vi (mor, Sebastian, jeg og Dixie) på besøk til Tau til en vi kaller Øy, mens far var igjen hjemme. Vi kom med en båt tidligere enn planlagt for det var satt opp en ekstratur der det var plass til oss! Dette var Dixies tredje båttur, og det gikk veldig fint. I begynnelsen tok vi henne med inn på båten, men det likte hunne så godt og begynte å bjeffe litt. Derfor gikk hun og Sebastian og satte seg i bilen, hun fikk til og med sitte i førersetet, det så ut som hun likte det... :)

Etter en stund var vi fremme, og kjørte til Øy sitt hus. Dixie likte seg veldig godt her, spesielt når hun fikk ligge under sofabordet og tygge på et godt bein vi hadde med til henne. Litt senere om kvelden gikk vi ned til stranden til Øy. Her fikk Dixie springe og ha det kjekt med langlina på seg, hun sprang på steiner og i gresset, og vasset i sjøen. Det så i hvert fall ut som hun hadde det kjekt! Omtrent en time senere gikk vi tilbake til huset til Øy, og Dixie sovnet med en gang...

På lørdag måtte jeg reise tilbake til Stavanger for å gå på førstehjelpskurs fra halv ti til kvart på to. I mellomtida var mor, Øy og Dixie ute på tur ved et annet vann i nærheten. Her var det stier, store gress og steder det gikk an å bade litt i vannet. Dixie hadde visst hatt det veldig gøy her også, og ble som vanlig trøtt og sovnet ganske raskt da de kom tilbake til huset.

Da jeg kom tilbake til Tau, gikk vi ned på stranden igjen. Som sist koste Dixie seg, 0g hun fikk springe og leke og gjøre akkurat det hun hadde lyst til.

På søndagen var det junifest hos Øy. Dette har vi hvert år, vanligvis i juni siden det heter junifest, men det har faktisk også vært i august... Da kommer hele vår familie, søskenbarn, onkler, tanter, besteforeldre m.m. fra Stavanger på dagstur til Øy. Denne gangen var også Tessy med, og hun og Dixie hadde det kjempekjekt sammen. Først lekte de litt i hagen, men etter en stund fant vi ut at det var bedre å ta en tur på stranden med dem... Der kunne de løpe mye mer og til og med bade litt i sjlen. Tessy tok seg som vanlig en bitteliten svømmetur, mens Dixie stoppet rett før hun trengte å svømme.

Da vi hadde vært der en stund måtte vi gå tilbake til Øy for å spise middag. Vi prøvde å la Dixie og Tessy være på samme rom for å se om de etter hvert ble utslitt og ville sove, men det gjorde de ikke. Derfor måtte de være på hver sitt rom, og her sovnet de til slutt...

Marian, jeg, Dixie og Tessy var på en tur til litt senere, denne gangen ved det vannet mor, Dixie og Øy hadde gått tur da jeg var på førstehjelpskurs. Hundene koste seg veldig som de alltid gjør helt til vi kom tilbake til huset til Øy og de måtte være hver for seg en stund...

Omtrent klokken seks tok vi båten hjem igjen etter en veldig kjekk helg på Tau! Gleder oss til neste gang vi skal dit, og til neste junifest! :)

Ingen kommentarer: