onsdag 18. juni 2008

Sørmarka med Tessy

I går var vi i Sørmarka igjen, men denne gangen var Marian og Tessy også med. Vi hentet dem på veien, men det er ikke så lett å kjøre bil med en hund foran og en i baksetet når de ikke har fått hilse på hverandre... Da prøver de (spesielt Dixie) å komme seg bort til den andre slik at de kan få leke litt, men det går jo ikke an i bil... :)

Da vi kom fram til Sørmarka og gikk ut av bilen, begynte de lekeslossingen sin med en gang! De blir visst aldri lei av å leke, og siden begge to hadde bånd på seg, ble det ganske mye kaos. Da vi skulle begynne turen innover skogen, måtte vi faktisk snurre Dixies bånd tre ganger rundt hodet til Tessy for å få dem fra hverandre! Heldigvis var det ikke stramt...

Å gå med de to hundene var heller ikke akkurat så lett, da de hele tiden prøvde å komme seg bort til den andre. Vi måtte derfor holde båndene ganske korte slik at vi i hvert fall fikk gått litt..

Da vi hadde gått et stykke, men en del snusing og småleking underveis, bestemte vi oss for at de skulle få leke litt sammen uten bånd på et stort, ganske åpent gress. Kanskje de ble litt roligere etterpå, tenkte vi, slik at vi fikk gå litt tur uten helt stramme bånd... De lekte og lekte, sprang etter hverandre og hadde det veldig kjekt sammen! Men etter en stund kom en en annen hund og eierne dens langs stien. Både Tessy og Dixie stoppet opp og begynte å gå mot den, men da vi ropte på dem, kom de faktisk tilbake til oss slik at vi fikk tatt på dem båndene!

Etterpå gikk vi videre, og i hvert fall for en liten stund gikk de uten å dra i alle mulige retninger, de var nok litt utslitt (i hvert fall Dixie... Tessy så ikke særlig trøtt ut, hun ville helst gå innover alle mulige småstier langs grusveien!). Vi møtte flere andre hunder på vei tilbake til bilen, og tok også en test på Tessy og Dixie for å se om de snudde seg og ventet på mor hvis hun stoppet mens vi fortsatte å gå. Dette gjorde vi sist gang da det bare var mor, meg og Dixie som gikk tur, men denne gangen var jo både Marian og Tessy også med, så vi ville sjekke om de merket hvis bare én manglet - og det gjorde de! Begge to snudde seg, stoppet opp og ventet til mor kom tilbake... :)

Da vi kom tilbake til bilen fikk de vann. De drakk og drakk, før vi til slutt satte oss inn i bilen og kjørte hjem. Dette var en mye roligere biltur enn bortturen... :)

Ingen kommentarer: