tirsdag 24. juni 2008

Hovden...

I helga var vi på Hovden igjen. Mor og jeg ble hentet av far, Sebastian, Mya (mormor) og Vava (farmor) etter å ha vært på sportrening på Bråstein sammen med blant annet Dina, en finsk lapphund på ca. et år, og eieren hennes Line. (Les mer om sportreningen i forrige blogginnlegg...)

Vi kom fram til hytta akkurat klokka 10 (fredags kveld), med noen få stopp underveis. Dixie sov for det meste på turen, men selv om hun var våken var hun veldig snill og rolig. Det ser faktisk ut som om hun liker å kjøre bil, og det er bra, for vi kjører ganske mye, både i sommerferien og til hyttene våre resten av året.

På lørdagen var vi en del ute med henne, og hun elsker å springe og leke langs elva og i skogen ved siden av. Der finnes det også noen små tjern som Dixie synes er veldig spennende. Hun hadde på seg langlina slik at hun kunne få springe litt rundt der hun hadde lyst, men selvfølgelig satte hun seg fast i trær og busker da vi ikke klarte å følge etter akkurat der hun hadde vært...

Vi prøvde oss også med litt spor, men det var ikke så vellykket da vi glemte å ta med oss markeringene, og mens jeg gikk for å hente den festet langlina seg fast slik at Dixie ikke kunne gå noe sted og da bet hun den bare rett av... :) Heldigvis hadde vi med et vanlig bånd som vi kunne bruke, selv om vi da måtte springe etter henne på veien tilbake til hytta siden båndet var så kort...

På søndagen da mor var ute med henne fant hun en liten ball som hun lekte litt med. Etter en stund la mor den til sides, slik at de kunne gå litt videre. Da de snudde og skulle gå tilbake til hytta, var Dixie helt bestemt på å gå samme vei tilbake som de hadde gått fram. Hun snuste litt i bakken av og til, og da de kom dit Dixie hadde lekt med ballen fant hun den igjen, og ville absolutt ha den med seg, og det fikk hun... Så da gikk hun egentlig litt spor selv... :)

Litt senere på dagen kjørte vi hjem igjen, og alle sammen, både mennesker og dyr, hadde hatt en kjempekjekk helg på Hovden! Gleder oss til vi skal tilbake senere i sommerferien - da skal til og med Tessy komme, det liker nok Dixie! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint dere hadde det! Dixie har godt av å lære å vise de eldste respekt, slik er det jo bare her i verden ;) Dere får sikkert mange fine turer sammen!

Anonym sa...

Ehh.. den kom på feil sted. Var ment som en kommentar til møtet med Maila og leia!