lørdag 6. september 2008

Jacob

I går kveld var forresten mor også på tur med Dixie. Da de hadde gått i litt under en time, og var kommet nesten hjem igjen, møtte de Jacob og eieren hans.

Jacobs eier var broren til en som bor to hus nedenfor oss, og han var visst på besøk ganske ofte. Dixie ble som vanlig utrolig glad for å få hilse på en ny hund, og for at de ikke skulle springe så mye rundt på veien, ble Jacob og eieren hans med inn i hagen vår der hundene fikk leke og springe og ha det veldig kjekt sammen!

På grunn av bursdagsselskap både i dag og i morgen, og maling av den ene husveggen, var noen av gjerdene tatt bort. Dette gjorde at de fikk mye større plass å leke på, og de sprang til og med rundt huset når de fikk lyst til det...

Jacob er forresten en blanding av border collie og collie. Han er tre år gammel, og har vær modell for Oleana. Glemte dessverre å ta bilder av ham, men det går likevel an å få sett ham på www.oleana.no. Siden han er i nærheten av og til, kan sikkert Dixie få leke mer med ham, og da skal jeg huske å få tatt noen bilder!

PS: I morgen kommer Tessy hit i Sebastians 18-årsdag, så da skal nok hun og Dixie få ha det kjekt sammen... Kennelhosten er også omtrent helt borte, Dixie hoster nesten aldri lenger! :)

Ingen kommentarer: