fredag 26. september 2008

Ville!

På onsdag var vi på tur med Berit og Ville igjen. Denne gangen kjørte vi til Sørmarka der vi første gang var med Anne-Liss, Maila og Leia, før vi møttes og gikk til området der det er "lov" å slippe hunder løs.

Da vi møttes på parkeringsplassen, måtte det først avgjøres hvem som var sjef. Dette er noe disse to pleier å gjøre, men ingen av dem gjør det med andre hunder de leker med eller møter, så akkurat det er litt rart... Uansett, etter at de var ferdige med dette begynte vi å gå mot stedet der de kunne slippes fri. Vi var egentlig ikke helt sikre på veien, men etter å ha fulgt de veiene vi trodde kunne passe, kom vi faktisk fram på første forsøk! :)

Ville og Dixie hadde det visst veldig kjekt her, slik så det ut i hvert fall for de sprang rundt omkring på marka og lekte masse. Det stakk også noen andre hunder innom av og til, men alle disse gikk igjen etter en liten stund. Men Ville og Dixie ble ikke lei av å leke. Noen ganger måtte de selvfølgelig ha noen små hvilepauser, men det var helst en om gangen, og bare til den andre kom og ville leke videre... :)

Til slutt gikk vi tilbake til bilen med to ganske så rolige og snille hunder som sannsynligvis var veldig utslitt av all springingen og lekingen. I hvert fall la Dixie seg ned i bilen omtrent med en gang vi begynte å kjøre, og sov (eller kanskje bare hvilte?) hele veien hjem igjen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh, for noen nydelige damer!!!