mandag 26. oktober 2009

Hovden igjen... :D

Nå var det visst veldig lenge siden jeg hadde skrevet noe! Internettet på dataen med alle bildene virker ikke for tiden, så jeg får ikke lagt ut bilder akkurat nå, og da blir det jo litt kjedelige innlegg også... Men når den er i orden igjen skal jeg legge ut bilder fra alt jeg ikke har fått lagt ut i det siste! :)

I helga var vi på Hovden igjen. Vi kjørte hjemmefra på fredag litt før fire, og med noen stopp og litt kø på veien, var vi framme rundt kvart på åtte...

Det er veldig morsomt å se på Dixie med en gang vi kommer fram, for hun kjenner seg veldig godt igjen, og vet hvor hun har tingene sine. Det er spesielt et lekelam med pipelyd som "bor" på Hovden hun blir glad for å se igjen, så det springer hun rundt med og piper på en lang stund før hun finner på noe annet.

Da vil hun enten ut på terrassen, og da stiller hun seg foran terrassedøra og gir et lite "boff", eller så legger hun seg i den gode, kalde skinnsofaen, eller så går hun og finner en annen av lekene som hører til på Hovden, f.eks. en ball hun fant i elva en gang eller et bein der fyllet er spist opp for leeenge siden...

Hun har også sin egen seng på Hovden, en kurv med en pute oppi. Ofte legger hun seg i min seng i stedet for i denne senga, men denne gangen la hun seg i sin egen seng flere ganger! Både om kvelden og da hun fikk et bein hun skulle kose seg litt ekstra med... ;)

Ellers gikk vi jo på tur i skogen både lørdag og søndag. Det var omtrent ingen snø denne gangen, men det kom bittelitt på søndag før det skiftet til regn... Dixie går med snuten ned i bakken nesten hele tiden på disse turene, for det er jo SÅÅÅ mye godt å snuse på! Rundt omkring var det faktisk også noen blåbær igjen, og disse plukket Dixie av greinene og spiste...

Bortsett fra dette fikk vi ikke gjort så mye mer denne helga, i hvert fall ikke som jeg husker, og i tretida startet vi på hjemveien.

Ha en fin uke! :D

7 kommentarer:

Ville sa...

Nå har jeg savna dere, altså!!!
Kjekt å høre fra deg Tina og så koselig å lese om hvordan Dixie har det på hytta. Du beskriver det jo sååå godt at jeg kan nesten se det for meg.
Så herlig med de faste ritualene hun har Dixie, noen av dem er ganske så like Ville sine når hun kommer til hytta:o)))
Vi var også på hytta i helgen, regn og blåst.
Er jo gøy med bilder av Dixie-jenta da, så håper det snart kommer bilder av henne igjen:o)))

Nøve sa...

Dixie har iallefall kosa seg, og det har sikkert dere også :o)
Ha ei fin uke Tina!

Gry og Millis blogg sa...

Der var du jo Tina, så koselig å høre litt fra dere igjen.

Kjempegøy at Dixie må sjekke at alle lekene er på plass på Hovden, jeg ser henne liksom for meg med pipelammet sitt:o)

Sier som Berit, gleder meg til bilder av Dixie igjen:o)

Ragnhild B. sa...

Det viktigste er tross alt å gå tur, da;o). Og det fikk dere gjort!

Nina og Bonnie sa...

Ja, nå er det en stund siden. Koselig med disse turene på Hovden. Dixie får en masse sjanser til å kose seg.

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere! Godt å høre fra dere igjen! Høres ut som Dixie koser seg veldig på Hovden!! Det er jo veldig fint der, så det er kansje ikke så rart at både 2 og 4 beinte koser seg der!!

Ha en fin uke!!

Dixie sa...

Ja, både vi og Dixie liker oss veldig godt på Hovden! Nå blir det nok en stund til neste gang, siden den korte veien stenger, og det er lenge til ferie...

Far prøvde å være litt ute med Dixie med en gang vi kom fram, men hun ville bare inn - og leke med lammet sitt! :P