søndag 4. oktober 2009

På Hovden

Etter skole og jobb på fredag kjørte vi som allerede nevnt til Hovden. Det tok litt tid før vi kom oss avgårde, så da var det greit at jeg og Dixie hadde vært en tur i Sørmarka før vi kjørte, slik at Dixie var litt trøtt til kjøreturen. Vi var ikke framme før rundt halv ti, så vi fikk ikke gjort så mye mer den dagen.

Men i går våknet vi opp til snø, og det snødde i flere timer utover dagen, men til slutt skiftet det over til regn, så det aller meste av snøen forsvant igjen ganske raskt... Dixie er veldig glad i snø, så hun likte veldig godt den lille snøen som var. Hun snuste veeeldig mye nedi snøen, og sprang rundt og koste seg i den så lenge den varte og hun var ute.

IMG_0471

Det skulle også være utstilling og salg av håndverk i Hovden Grendehus, så vi kjørte til sentrum og tok en liten tur innom der underveis på en liten runde vi gikk med Dixie. Her solgte de ganske mye forskjellig, blant annet Setessdalsbunader, kofter og rosemalte ting, så det var kjekt å se litt i hvert fall! :)

Etterpå kjørte vi tilbake til hytta. Her spiste vi lunsj, og så reprisene av alle fredagsprogrammene på TV som vi ikke hadde fått med oss dagen før fordi vi satt i bilen! ;)

IMG_0487

Etter en stund tok mor, jeg og Dixie oss en tur i skogen bak hytta. Her har Dixie alltid langline på seg, så selv om det blir en del arbeid med at den setter seg fast rundt steiner og i busker og trær, får i hvert fall Dixie springe litt rundt og kose seg... :)

Vi hadde også en del runder med hjemmeleken. Første gang ble det litt rot fordi Dixie begynte med å springe feil vei og satte langlina fast i et tre, men de neste omgangene klarte hun det veldig fint, og fant den som hadde gjemt seg med én gang! :D

IMG_0501

I dag har vi gjort veldig lite. Dixie har fått en liten tur rundt omkring mellom hyttene, og hun har vært en del på terrassen. Men for det meste har hun ligget i sofaen og sovet! ;) Nå skal mor og jeg øyeblikk ta henne med oss på en liten skogstur, så hun skal få springe og kose seg litt i skogen, i myrene og i elva i dag også! :)

IMG_0514

6 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder!! Ja snøen viste seg tidlig i år! Får si som Mariken sier "hvor er den globale oppvarmingen?". Tror nok at det har vært slik før åsså jeg da.
Her har det vært sol,regn,sol og en del vind. Håper at være er like fint i morra!! Ha en fin uke på Hovden!!

Nøve sa...

Så fint med litt snø! Og dette er bare starten på ferien ;o)

Nina og Bonnie sa...

Herlig med bilder. Dere koser dere på hytta... det er vist mye å oppleve der også. Jeg som er et bymenneske ser nok for meg at det er kjedelig på fjellet. Da tenker jeg bare ski og snø. Nå har jeg fått et helt annet inntrykk etter div. innlegg fra forskjellige steder i Norge.

Gry og Millis blogg sa...

Det høres ut som om dere koser dere veldig på hytta. Fortsett med det, for som Nøve skriver, det er jo bare begynnelsen på ferien nå:o)

Snøen kom litt VEL tidlig, men Dixie skjønner vel sikkert ikke hva vi klager over;o)

Ha en flott ferie.

Ville sa...

Tenk at Dixie fikk kose seg i snøen, kan tenke meg hun koste seg, så lenge det varte:o)
Herlige bilder av henne i snøen!

Kos dere masse i ferien, kanskje treffer dere den andre lappisen også.

Dixie sa...

Det har faktisk snødd litt nesten hver dag, men så har det regnet senere på dagen, så det er aldri mye snø igjen til slutt... Men det kommer nok når det blir litt kaldere! :)

Vi har ikke truffet den andre lapphunden. Jeg tror Kristiansand hadde ferie forrige uke, så i så fall var de nok her da... Håper de er her en annen gang vi er her! :D Dixie hadde nok likt veldig godt å få lekt litt! :)