lørdag 17. oktober 2009

Hundetreff på søndag... :)

Søndag 11. oktober klokken 12 var det lapphundtreff igjen! Vi hadde avtalt å møtes på Bråstein denne gangen, og til tross for en veldig detaljert veibeskrivelse fra Anne-Liss, klarte vi selvfølgelig å kjøre feil... Men vi kom oss jo fram til slutt, og der var det MAAANGE biler! Parkeringsplassen var helt full, og bilene stod parkert langt nedover veien, så vi parkerte bare bakerst i rekka.

Vi gikk oppover til inngangen av skogen, og der stod Anne-Liss med Maila og Leia, Vide med eier, og eieren til Koivo (Fjelldronningens Herkules), men Koivo var ikke der. Han hadde visst sprunget sammen med en annen hund litt nedover stien, men alle regnte med at han ville dukke opp igjen snart...

Vi begynte å gå litt innover i skogen, men Koivo kom fremdeles ikke tilbake. Vi spurte noen om de hadde sett ham, og de trodde kanskje han hadde sprunget tilbake mot oss igjen, men vi hadde ikke sett ham! Eieren hans gikk litt tilbake og lette både på stien og i skogen, men fant ham ikke.

Etter en stund spurte vi noen nye om de hadde sett en brun, liten hund, og de syntes de hadde sett ham andre veien. Derfor sprang Vide med eier den veien, mens vi andre ventet på eieren til Koivo før vi fulgte etter samme vei. Til slutt så vi at de kom mot oss igjen, med Koivo i bånd, så da var han heldigvis funnet igjen! :)

Det var veldig kjekt å møte ham, for han er jo Dixies halvbror! Han var veldig glad i folk, og måtte hilse på alle vi møtte! Hver gang det kom folk mot oss, fulgte Koivo med dem andre veien, så eieren måtte stå og vente på ham og følge med på at han ble med oss riktig vei til slutt. :) Koivo og Vide lekte mye sammen. Dixie ble med hun også, men hun ville helst leke med én av dem av gangen... :P

Skogen var helt full av hunder av alle slags forskjellige raser, men siden de var løse alle sammen, gikk det veldig fint!

Vi gikk en veldig koselig runde i skogen, og det virket som både folk og hunder hadde det kjekt! Vi skulle egentlig til middag hos Vava (farmor) klokken to, men det måtte utsettes en halvtime, for at vi skulle rekke å komme oss hjem igjen i tide... ;)

Som Anne-Liss skrev i bloggen sin, avtalte vi å møtes samme sted klokka 12 søndag 8. november. Så får vi se hvor mange vi blir denne gangen! :D

PS: jeg tok noen bilder på treffet, men jeg får ikke til å legge dem ut akkurat nå, så de får komme en annen gang! :D

6 kommentarer:

Ville sa...

Alltid ekkelt når hunder stikker av, gleden er desto større når den kommer tilbake:o)))
De gangene Ville har forsvunnet, så innbiller jeg meg at hun er stjålet, å det er sånn en ekkel følelse.

Det var godt han dukket opp igjen Koivo i god behold, snille mennesker som fant ham og leide ham tilbake:o)))
Gleder meg til bildene Tina!!!

Nå MÅ vi snart treffes igjen, begynner å bli en stund siden sist.

Gry Viola og Roxie sa...

Artig å treffes og så mange hunder dere er som kommer på treffene deres!!
Her i Telemark så er det ganske "dødt" nå for tida. Men det er jo ikke så langt til vestfold og Buskerud!!
Ikke noe artig når hundene tar seg en tur på egen hånd! De kommer jo som regel tilbake men den tida det tar er aldri noe koselig!! Bank i borde, Roxie har aldri stikket av når hun har løpt løs! Har hatt noen katter som har vært "borte " av og til! Helt grusomt!!

Ha en fin uke!!

Anne-Liss sa...

Det var jo bra dere fant frem til slutt !!
Gleder meg til bildene Tina !!

Nøve sa...

Uff ja, det er fælt når de blir borte - sjøl om det som oftest er for ei lita stund. Jeg tenker alltid; å nei, jeg skulle aldri slipt ham nå! Men samtidig må de jo få være løse iblant, ellers blir det ett fryktelig kjedelig hundeliv... Og det går som regel bra!

Gleder meg til bildene jeg og ;o)

Marianne sa...

Dere er så flinke til å samles dere rogalendinger!..Tror jammen med at jeg skal ta meg en tur opp til dere på et treff en gang!
Er jo ikke så langt opp til stavanger!

Ville sa...

Hei Tina, det er lenge siden jeg har hørt og sett noe til dere, håper at alt står bra til med dere:o)