fredag 2. oktober 2009

Høstferie! :D

Endelig ble det høstferie for oss også! :D I ettermiddag reiser vi til Hovden igjen, og er der til onsdag. Så endelig kan vi være der litt lenger enn bare en helg! De siste dagene har vært veldig travle på skolen, med siste prøve og innlevering før ferien i dag. Så nå skal det bli veldig deilig med ferie! :)

Dixie gleder seg nok hun også, hun vet det bare ikke enda...

Ellers var vi hos veterinæren for et par dager siden for å veie Dixie og kjøpe nytt for til henne "Hill's prescription diet J/D, Reduced calorie", som skal være godt for leddene og samtidig er det et lettfôr... :)

Forrige gang vi veide Dixie var hun vel ca. 17.4 kg, men denne gangen veide hun "bare" 16.6 kg, så hun har gått ned nesten en kilo!!! :D Men hun skal nok enda litt lenger ned i vekt før vi er heeelt fornøyd! ;)

Ellers vil jeg bare si
GOD HELG og GOD HØSTFERIE
til dere som har det!

Flere oppdateringer, sannsynligvis med bilder, kommer fra Hovden!

8 kommentarer:

Anne-Liss sa...

Så bra at det nye foret hjelper, en kilo allerede det er jo veldig bra. Tror nok at det er bra for henne og ta av et par kilo med tanke på ledd og hofter. (Dere tar vel nye bilder til våren?)
Maila og Leia skal også gå over til lett-for nå, det er en dyrebutikk i Tananger som skal begynne å selge Royal Canin så jeg tenke å bruke lettforet til Royal.

Tenker nok det skal bli deilig med høstferie, fri fra prøver, oppgaver og tidssfrister. Slapp av og kos dere på hytta så blir det vel noen oppdateringer fra Hovden etter hvert.

Luna sa...

Jeg prøver å feite opp dyret litt.. så her er det motsatt, skulle gjerne hatt den kiloen på luna! ;)
Ha en flott høstferie! Jeg skal også ha fri, og jeg gleder meg stort over det! :D
Kos dere på Hovden!

Nina og Bonnie sa...

Det var litt av en prestasjon å gå ned så mye allerede. Liker Dixie det nye foret? Jeg bruker et jaktfor for å feite opp Charlie. Og det har funket også. Jeg fikk tipset fra Norges Veterinærhøyskole.

Kos dere på Hovden og så håper jeg på masse bilder når dere kommer hjem igjen.

Gry Viola og Roxie sa...

Håper dere får en kjempe fin høstferie!! Her har vi åsså høstferie nå, vi skla være hjemme men håper på være blir fint for det!!
Ha en fin tur til Hoveden!! Håper som Nina masse bilder!!

Gry og Millis blogg sa...

Så flinke dere har vært til å få Dixie ned i vekt. En kilo er jo ganske så mye det, når man ikke er større i utgangspunktet. Kjempeflinke er dere Tina!!!!

Ha en flott høstferie på Hovden og kos dere masse, masse:o)

Inger`s blogg sa...

Det nye foret, Dixie får, er det samme som Chicko får nå.

Før Chicko ble opr. veide han ca.16,5 kg, han har vel litt kortere bein enn Dixie.

Riktig god høstferie, kos dere, håper dere får noe bra vær.

Nuss til Dixie fra Chicko.

Nøve sa...

1 kg er jo kjempemye på ei uke. Hva sier far i huset til dette slankehysteriet ;o)

Ha en riktig god ferie Tina, kos dere alle sammen!

Dixie sa...

Det ble visst litt lett å misforstå, men sist gang vi veide henne var da hun skulle HD-røntges i august, så det var 1 kg på litt over en måned... ;) Men det går jo riktig vei uansett! :D

Anne-Liss: Vi skal nok ta nye bilder til våren, ja. Sannsynligvis hos han som Emma ble rerøntges hos, så vi i hvert fall kan få vite om hun har sterk eller svak C og om det er likt på begge hoftene! :)

Nina: Dixie liker fôret kjempegodt! Det er nok et fôr de fleste hunder liker, for det var til og med smaksgaranti på det! :P

God ferie til dere som har fri! Og til dere andre: ha en fin uke! :)