lørdag 14. november 2009

Treff... :)

På søndag var det lapphundtreff på Bråstein igjen. Denne gangen var det oss (mor, meg og Dixie), Anne-Liss med Maila og Leia, Koivo med eiere og Emiro med eiere... Etter en stund fikk også Anne-Liss en telefon om noen som hadde kjørt litt feil, og dermed kom det en familie til med en liten finsk lapphundvalp, Freddy. Det var bare to dager mellom de to valpene, så de hadde det veldig gøy sammen! :D

Vi gikk ikke en runde som vi gjorde sist gang, men hadde en ganske lang pause i et slags kryss der mange stier møttes, hvor det også var et bord. Alle lapphundene var gode venner, men ikke alle de andre hundene vi møtte underveis var like kjekke... ;) Spesielt ikke en liten hvit terrier! Emiro var den første som ble litt "sint" på den, og etter hvert måtte selvfølgelig Dixie også blande seg... Det gjør hun alltid hvis to (eller flere) hunder krangler... :P

Vi kom oss forbi den, men etter en stund kom den tilbake igjen. Denne gangen klarte de å få på Emiro bånd i full fart og dermed kom han seg ikke bort til terrieren, men vi var ikke raske nok å få tak i Dixie, så denne gangen var det bare hun og terrieren som hadde en liten krangel... ;) Men de var ikke borti hverandre, da, de stod bare mot hverandre og laget masse rare lyder... ;)

Ellers stakk Koivo av ganske mange ganger, akkurat som forrige gang, men han ble heldigvis funnet igjen ganske raskt hver gang! :)

Bortsett fra alt dette var det et veldig koselig treff, og alle hundene så ut til å ha det veldig kjekt sammen! Neste treff tror jeg blir 6. desember, samme sted til samme tid - altså på Bråstein klokka 12, så da håper vi selvfølgelig det kommer MAAANGE lapphunder! :)

God helg! :D

7 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Det høres ut som om dere har det koselig uansett hvor mange hunder som kommer Tina:o)

Så Emiro og Dixie liker å kjekke seg litt. Rart i grunnen, for Dixie var jo omgjengeligheten selv på Biri. Kanskje hun bare skulle være lojal mot kompisen sin?

Koivo er tydeligvis glad i en liten tur på egenhånd;o) Lille raring.

God helg til dere også

Nøve sa...

Rart at det finns så mange skumle hunder her i verden. Lappene må holde sammen :o)

Er Koivo en skikkelig rampegutt? Prøv å lur ham til å lage seg blogg,da!

Inger`s blogg sa...

Så bra Dixie/ dere har mulighet til å treffes med andre hunder, selom det kan bli litt "krangel", det er vel ikke helt til å unngå.

Dixie sa...

Det er ikke egentlig så farlig om det ikke kommer så mange hunder, men det er jo kjekt hvis det dukker opp noen nye av og til! :)

Koivo er veeeldig snill bortsett fra at han liker å følge etter alle som går andre vei... Så litt rampete er han jo! :P Det hadde vært kjempegøy hvis han fikk blogg, han også! :D

Noen småkrangler er helt vanlig på disse turene! ;) Dixie liker veldig godt å erte på seg de andre hundene. Hvis de tar igjen, er det noen ganger helt greit, og hun bryr seg ikke om dem, men andre ganger tar hun igjen på dem igjen og det er da det pleier å bli en liten krangel av det... ;)

Ville sa...

Høres ut som et koselig treff. Neste gang er en dato som jeg ikke jobber og jeg tror ikke vi reiser til fjells!!!
Så nå endelig ser det ut som at vi/jeg også får være med på treffet:o)))

Siss sa...

Så koselig at dere har jevnlig lappe treff. Kan du neste gang ta et alvors ord med Koivo? Å si fra meg at han må oppføre seg ordentelig.:-) :-) Den god gutten hadde glimt i øyet allerede når han bodde her...
Dixie Er jo bare helt herlig. Klart hun må bestemme litt. Hun er som sin mor:-)

Dixie sa...

Så kjekt at dere også kan bli med neste gang, Berit! :D Dixie og Ville koser seg alltid sånn sammen, men de må vel ha en liten krangel som vanlig også... ;)

Koivo stakk nok litt mindre av denne gangen enn sist gang, så det ser ut som det går bedre! Men han vil jo bare hilse på ALLE som går forbi, og bli med dem litt videre... ;)