mandag 11. oktober 2010

På Hovden! :)

Endelig har vi også fått høstferie, og i går kveld kom vi fram til Hovden igjen for første gang på ganske lenge! :) Vi skal bare være her til tirsdag, men en liten ferie blir det i hvert fall! :) I dag har vi gjort veeeldig lite, egentlig, bare satt i sofaen og sett på TV og lest blogger og lignende hele dagen, bortsett fra en tur med Dixie og litt trening med henne etterpå. :)

Dixie trivs som alltid veldig godt her, spesielt når hun får være ute på tur i skogen og på terrassen, men så liker hun seg godt inne også, i stolene, sofaen og sengene, i hvert fall etter at hun har vært ute en tur. :)

Samtidig har hun ofte også noen “maseperioder” her! ;) Det virker som det er så mye hun har lyst til (altså å gå turer i skogen, leke, være på terrassen…), så hun klarer ikke å være rolig hele tiden… ;) Men disse periodene går alltid over etter en stund, og da legger hun seg vanligvis rett ut enten på gulvet foran en av dørene, der det er litt kaldt, eller i stolene/sengene/sofaen! ;)

Vi tok en del bilder på turen i dag, men siden jeg ikke får lagt bildene inn på denne dataen mens vi er her, får jeg legge dem ut når vi kommer hjem! :D

Ellers kan jeg jo prøve å legge ut en av videoene som vi har fått på mail fra kurset, og se hvordan det går. Det følger vanligvis med omtrent to videoer per mail, en som er laget av Siddis hundeskole, og en fra YouTube. De som er laget av Siddis Hundeskole viser best hva det er vi trener på, men jeg forstod ikke hvordan det gikk an å legge dem ut uten at de ble lagt ut på YouTube, så denne gangen kommer bare videoen fra YouTube. Den handler om burtreningen vi driver med på kurset, hvor vi skal trene hundene til å ikke gå ut av buret før de får “værsågod” (eller den kommandoen som er trent inn), uansett hva som skjer utenfor:

Denne videoen viser hun som først started med disse burøvelsene, eller burlekene som de blir kalt her.

Er det forresten noen som vet hvordan man kan legge ut en video uten at den havner på YouTube? :)

6 kommentarer:

Caroline sa...

Hørres så fint ut på Hovden! Kan skjønne hun vil ut å leke, er jo ikke morsomt å ligge i ro ;P
Stilig film, hadde vært greit å hatt d slik :)

Nina og Bonnie sa...

Ha en fin ferie, Tina!

Ville gjerne sett den andre videoen også. Det var artig å se. Men jeg kan ikke hjelpe deg med å legge inn film. Sånt er jeg grønn på.

Anne-Liss sa...

Det var utrolig morsomt å se filmen om burtreningen. Hundene ville virkelig inn i buret :o)

Ha fin fin høstferie !

Nøve sa...

Håper dere har hatt en fin dag i dag :o)))
God tur hjem, og ha en fortsatt god høstferie!

Inger`s blogg sa...

Sikkert fint med høstfager på Hovden nå, kanskje snø snart?

Fortsat god ferie!

Dino og Mons sa...

Det høres veldig koselig ut på Hovden.Dixie har masse til felles med Dino-gutten.Han er så glad i å kose seg,men har slike hektiske perioder.Etter turer er han også så glad i å ligge på terassen og sove,på siden.Storkoser seg ute lapphundene.
Cecilie,dyra og fam hilser:O)