mandag 17. august 2009

En dag på Hovden

Søndag kveld, litt over åtte, kom vi fram til Hovden. Far og jeg gikk en liten tur med Dixie før vi gikk inn, og etter en liten treningsrunde, lå Dixie og sov resten av kvelden! Hun var nok HELT utslitt etter alle de nye inntrykkene, hundene og menneskene fra helga!

IMG_940304

Morgenen etter virket hun fortsatt ganske trøtt, men vi tok henne med på en god tur likevel, slik at hun ikke skulle bli så våken til vi startet på hjemturen… :)

IMG_940803IMG_941301

Vi kjørte til sentrum, og gikk den samme turen som vi har gått flere ganger før – til Otrosåsen. Forrige gang hoppet vi over den aller siste stien opp til toppen, for her det ofte en del folk, men denne gangen måtte vi bare opp og skrive oss inn i boken! ;)

IMG_936607IMG_938805IMG_935508

Det var veldig fint vær denne dagen, og få folk langs hele ruta, så vi hadde en kjempekoselig tur! Dixie sprang rundt og koste seg i langlina. Innimellom så hun faktisk litt utslitt ut, men det forsvant igjen etter en liten stund hver gang.

IMG_938106

Til slutt kom vi tilbake til bilen. Dixie hoppet rett inn i buret sitt, og var helt rolig mens vi handlet litt og kjørte tilbake til hytta. Der pakket vi bilen, ryddet hytta, og startet på turen mot Stavanger…

  IMG_932810IMG_931911IMG_932909

4 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Fine bilder av Dixie!! Tror nok at disse hundene bare trenger å slappe av et pr minuter for å holde på en stund til!!
Ha en fin uke!!
Håper det gikk greit å begynne på skolen igjen!! Mariken synes det var ille å stå opp så tidlig igjen!

Dixie sa...

Ja, de trenger ikke noen lang pause før de er klar til mer tur eller lek! :)

Det gikk fint å begynne igjen, ja, men sommerferien kunne selvfølgelig vært litt lenger... Vi begynte ikke før 11.45 i dag, så jeg trengte heldigvis ikke å stå opp så tidlig! :)

Nøve sa...

Her var dett nytt innlegg også, jo!
Skjønner at dere trives på Hovden, hele gjengen :o)

Marianne sa...

Dixie er jo bare en helt fantastisk nydelig lapphund Tina...du er så heldig!.....
At dere liker dere på hovden skjønner jeg godt ja...så mange fine steder å gå tur!