søndag 17. januar 2010

Er helgen over allerede?

Dette må ha vært en ekstra kort helg! Så raskt pleier den aldri å være over! ;) Header har jeg visst ikke fått laget, men jeg må prøve å få det til i løpet av uka eller noe sånt! :)

Uansett - i dag var vi i Sørmarka med Berit og Ville igjen! Det var lenge siden sist vi hadde møtt dem, så jeg og mor var litt nervøse for om Dixie skulle oppføre seg fint mot Ville (som hun ikke gjorde hele tiden sist gang… ;). Heldivis gikk det MYE bedre denne gangen! Dixie oppførte seg for det meste ganske fint mot Ville, og Ville var SÅÅÅ snill mot Dixie, og lot henne plage henne så mye hun ville! ;)

Mer om turen tror jeg at jeg forteller i morgen. Da kan jeg også legge ut noen bilder av de to hundene (pluss en del andre vi møtte i Sørmarka…)

Dixie fikk også en bursdagspresang av Berit og Ville. Denne pakket hun opp med én gang vi kom hjem, og koste seg med den under spisebordet. Pakken med godbiter ble vi nødt til å ta fra henne, hun kunne jo ikke spise opp alt på en gang! Men den superkjekke leken med pipelyd har hun lekt en del med i løpet av dagen! :D Tusen takk, Berit og Ville! :D

Her er noen bilder fra oppakkingen:

IMG_2781 copy IMG_2782 copyIMG_2787 copyIMG_2783 copy IMG_2785 copy IMG_2791 copy IMG_2792 copyIMG_2793 copy IMG_2795 copy IMG_2786 copyIMG_2797 copy IMG_2789 copy


Ha en fin uke!

 

4 kommentarer:

Ville sa...

Så utrolig herlig Dixie er når hun pakker opp gaven, morsomt å få se den seansen i bildeserie:o)))

Jeg var spendt jeg også hvordan de ville være med hverandre nå.

Der er som du sier det gikk veldig fint denne gangen, og det var tydelig å se at nå er Ville blitt voksen, iallfall hun "øver" på det;o)
Dixie holdt på med sine små spillopper, og Ville som tillot Dixie å herje på, uten å bli sinna:o)))
Jeg er sååå glad for at de finner ut av saker og ting med hverandre... de er perlevenner!!!
Det så vi jo tydelig, Ville passer ennå på tantungen sin:)))

Anne-Liss sa...

Så herlig når hun pakker opp pakken. Tenker hun synes det var spennende.
Så fint at Ville og Dixie finner ut av det, de er nok venner for livet de to, litt uoverstemmelser innimellom vil det kanskje bli men de er venner alikevel.
Så rart å se Dixie med så lite pels, hun er jo rene syfliden :-) men hun er så søt uansett. Maila har også røytet mye, hun har nesten ikke noe underull igjen.
Ha en fin uke.

Inger`s blogg sa...

Veldig kos med pakke og innholdet var ekstra kos, "forteller" Dixie, på bildene.
Så heldige hundene deres, derborte,
får treffe hverandre så ofte.

Gry og Millis blogg sa...

Så fint at Dixie og Ville var så gode venner:o) DA er det jo ekstra koselig å gi bort en bursdagspresang også. Herlige bilder Tina.

Jeg synes også denne helgen gikk uforskammet fort;o)