mandag 18. januar 2010

Sørmarka med Ville

I går formiddag tok vi en tur i Sørmarka sammen med Berit og Ville igjen. Som nevnt i forrige innlegg var mor og jeg litt nervøse for hvordan Dixie skulle oppføre seg mot Ville, siden hun ikke var så veeeldig snill med henne forrige gang, men det gikk heldigvis mye bedre denne gangen. Og mye av grunnen til at det gikk så fint var nok Ville som var SÅÅÅ tålmodig mot Dixie. Dixie sprang rundt og hoppet på henne, og for oss så det nesten ut som at hvis Dixie av en eller annen grunn ble litt stresset, lot hun det går utover Ville… Men Ville brydde seg ingenting! ;)

IMG_2717 copyIMG_2711 copyIMG_2715 copy 

Det virket som de hadde det veldig koselig sammen denne gangen. Det var ikke bare springing og leking heeele tiden (selv om det så ut som det var det Dixie hadde mest lyst til… ;), men de fant også på en del andre ting, som å grave sammen og snuse sammen… ;)

IMG_2713 copyIMG_2721 copyIMG_2722 copy

De møtte også en del andre hunder som var i Sørmarka, selv om ikke alle møtene var heeelt like vellykket… :P Dixie hadde blant annet veldig lyst til å leke med en ganske stor svart blandingshund. Uheldigvis hadde ikke den like lyst til å leke med henne, så da han prøvde å få henne til å finne en annen å leke med endte det med at Dixie sikkert fikk litt vondt et eller annet sted, så hun måtte pipe litt… ;)

IMG_2720 copyIMG_2742 copy

Dixie havnet også i en krangel med en liten hvit terrier av en eller annen sort. Grunnen til dette var at en dame satt på huk og klappet på denne hunden og da måtte Dixie bare en tur bort for å se hva som foregikk… Siden hun måtte heeelt under bena til denne damen for å se ble det sikkert litt trangt, og da har vi merket før at Dixie lett kan bli med på en liten krangel… ;) Men vi fikk tak i begge hundene, så alt gikk bra her også… Dixie er nok bare litt for nysgjerrig… :P

IMG_2716 copy

I tillegg fikk vi også øye på en lysebrun og hvit valp som kom springende mot oss, og den lignet veeeldig på en liten lapphund! Eierne kom ikke langt bak, og de fortalte at det var en finsk lapphund lapphund, og at det til og med var sønnen til Emiro, Mika, som var 5 mnd gammel! :D Så da har vi truffet ham også! Han lignet faktisk ganske mye på Emiro også, både på fargen og med noen små hvite flekker rundt omkring! De hadde vært med på treff sist gang (da vi ikke kunne komme), og det hørtes ut som de hadde tenkt å bli med igjen! Så det blir gøy å følge med på hvordan Mika blir når han blir eldre! :)

IMG_2760 copyIMG_2771 copy

Etter en stund begynte det å bli litt kaldt, og hundene virket som de begynte å bli litt trøtte, så vi gikk tilbake til bilene og kjørte hjem. Dixie fikk pakken fra Ville med en gang vi var hjemme (bilder fra oppakkingen i forrige innlegg), og etter en liten stund sovnet hun – og da sov hun omtrent hele resten av kvelden! :D

IMG_2757 copyIMG_2755 copyIMG_2731 copyIMG_2745 copy

7 kommentarer:

Nøve sa...

Så mange flotte bilder du har tatt igjen, Tina!
Dixie er en liten ertekrok, hun da ;o) Godt at ho egentlig er bare snill! Dere treffer jo så mange hunder.
Mye snø har dere fortsatt ser jeg, og jeg tipper dere er glad for den!

Nina og Bonnie sa...

Takk, takk, Tina for masse flotte bilder. Dette var flott og du er så flink til å ta dem.

Han Mika var jo flott. Ikke ofte en møter på en lappe på tur. Det må jo ha vært veldig gøy. Ser Dixie har lite pels nå, det var litt forskjell på henne og Ville. Men nå kommer den vel for full fart snart.:)

Merete sa...

Flotte bilder, artig å se.

Gry Viola og Roxie sa...

Kjempe flotte bilder av noen flotte lapphunder!!
Nyskjerrige er bra synes jeg. Er en ikke nyskjerrig så fårn ikke greie på stort heller!!
Dixie skal kanskje bare prate?
Ha en fin uke videre!!

Gry og Millis blogg sa...

Nydelige bilder Tina. Særlig på ett av de siste bildene, der Dixie står med rompa mot kameraet, der ser jeg at hun har lite pels. Et nydelig bilde av Ville, det store, der hun står alene og ser "dronningaktig" ut:o)

Lille "Dixie-Ertekrok";o) Bra at Ville tar det med godt humør. De er kanskje så trygge på hverandre disse to, at det ikke er noe særlig å lage noe alvorlig bråk for?

Alle hunder er ikke like omgjengelige, og blir det litt trangt da, så blir det vel lett litt lyd i dem. Det er i hvertfall min erfaring. Som Gry Viola skriver så bra, er man ikke nysgjerrig, så får man ikke greie på stort heller:o)

Ville sa...

Ååå så flotte bilder, Tina:o))) Det er så lekkert sånn som du setter bildene opp, en liten historie blir det liksom:o)

Vi hadde en virkelig koselig tur!!! Jeg slapper mer av nå, trenger liksom ikke ha øyne i nakken lenger, nå når Ville er blitt så stor. Så går de jo så godt i sammen!!!
For meg var det en fryd å se dem isammen, Dixie ennå hoppende glad og litt erten, og Ville som iherdig prøver å holde på en voksen stoisk mine:o)
Morsomt å se at Dixie søkte Ville når hun ble litt oppskakket, kanskje de nå føler seg veldig trygge på hverandre?

Tina, hils Dixie og si at jeg satte veldig stor pris på den lille kosestunden Dixie og jeg hadde før hun gikk inn i bilen:o)))

Dixie sa...

Dixie er veeeldig nysgjerrig og liker godt å erte, og det er nok mye av grunnen til at hun kommer opp i noen små krangler av og til... ;) Hun vil jo aller helst bare leke med alle sammen... ;)

Det var veldig kjekt at Ville var sååå snill med Dixie, selv om Dixie sikkert kunne bli litt plagsom innimellom... ;)

Berit: Det skal jeg si ifra om til Dixie! :D