torsdag 1. april 2010

Hjemme igjen… :)

Nå er vi hjemme igjen etter noen dager på Hovden. Dixie koste seg veldig i snøen, selv om det var veldig lite igjen av den, og hoppet og sprang rundt i den og snuste på alt hun fant! Både på mandag og tirsdag gikk vi på skitur, og da fikk Dixie også være med. Hun har ikke alltid fått bli med på skiturer tidligere for vi har vært litt redde for hvordan hun skulle oppføre seg mot andre folk og hunder i løypene, men det gikk egentlig ganske bra!

Den første turen begynte hun med litt bjeffing, men da hun så hvor mange folk og hunder det faktisk var rundt omkring i løypene, brydde hun seg ikke om dem lenger, og gikk fint ved siden av mor. Da vi kom til nedoverbakkene tok jeg henne i stedet, og da sprang hun full fart ved siden av meg ned bakkene og så veeeldig fornøyd ut! :)

Etter en stund begynte hun nok å bli litt utslitt, for da ble hun mer interessert i hundene rundt henne igjen, og bjeffet på de fleste som kom forbi, selv om vi prøvde å holde henne rolig med ost (noe som virket veldig fint i begynnelsen av turen)… ;) Men da var det ikke langt igjen til bilen, så det gikk heldigvis fint!

Dagen etter tok vi en ny skitur – også denne gangen med Dixie, og som dagen før begynte det med en del bjeffing mot hunder og folk… Men det gikk mye bedre etter hvert! På denne turen virket det veldig bra med ost, for etter hvert skjønte Dixie at det alltid var ost i nærheten og at hun kanskje kunne få litt hvis hun gikk fint forbi de andre i løypa! ;) Så selv om hun ble litt utslitt mot slutten av turen, gikk hun likevel fint forbi andre folk og hunder! :)

Etter begge turene sovnet hun med én gang hun kom inn i bilen, men da vi kom tilbake til hytta bare MÅTTE hun springe rundt og tulle, med draing i klær og småbiting i armer og bein, før hun til slutt sovnet og var rolig resten av kvelden… ;)

Det var egentlig ikke noen lange turer vi gikk, men for Dixie ble det mye nytt på en gang med ski og snø og masse folk med rart utstyr på beina og i hendene – så det var nok dette hun ble mest utslitt av!

Vi tok litt bilder også på Hovden, men lite fra skiturene siden vi glemte kamera den ene dagen, men jeg skal nok få lagt ut noen av bildene ganske snart! :D


God påske!

1 kommentar:

Nøve sa...

Så flink Dixie var på skitur!
Nalle syns alltid det er veldig vanskelig å holde munn, det er nesten umulig når vi møter noen...

Kos dere hjemme, det går fint an det også :o)