fredag 16. april 2010

Lenge siden sist!

Nå var det visst veeeldig lenge siden sist jeg hadde skrevet noe her, men vi har det så travelt på skolen for tiden at det ikke har vært så mye tid. Slik blir det nok et par uker til framover, men jeg skal nok få blogget litt innimellom, og i hvert fall når alle de store prøvene vi skal ha er ferdige! :D Jeg har heller ikke fått lest så mange andre blogger i det siste, men det skal det også bli mer av etter hvert! :D

Men egentlig har det ikke skjedd så mye heller, så jeg tror ikke det er noe viktig jeg har glemt å fortelle om… ;) Noe jeg likevel vil legge ut noen bilder fra, er da mor, jeg og Dixie var i Sørmarka og hadde gjemmeleken. Dette gjorde vi første gang for ganske lenge siden, det var vel da Dixie hadde sin første løpetid og vi måtte finne på noe gøy å gjøre selv om hun ikke kunne være løs i hundegården eller på hundeområdet.

Vi hadde glemt det litt ut igjen, men en dag kom vi på at det ville vi gjøre igjen. Vi kjørte avgårde til samme sted som sist, og Dixie fikk på langlina slik at hun kunne være litt mer “fri” enn med et vanlig kort bånd. Først fikk hun gå litt rundt å snuse, og koste seg veldig med det, men etter en stund begynte vi å gjemme oss - en om gangen. Dixie likte IKKE at en av oss forsvant, og hoppet og bjeffet når den som sprang for å gjemme seg forsvant ut av syne. Hun var kjempeivrig, og sprang så fort hun kunne mot stedene vi gjemte oss, og de aller fleste gangene fant hun oss med én gang.

Vi fant også igjen greinene og de andre tingene vi brukte som “skogsagility” sist gang, så hun fikk prøve litt på det også! Hun sporte veldig av en gang det kom en hund forbi mens vi holdt på med gjemmeleken, men da tok vi bare noen hopp over den ene greina, også glemte hun den. :)

Her er noen bilder fra turen:

IMG_3788 copyIMG_3812 copyIMG_3790 copyIMG_3809 copyIMG_3797 copyIMG_3806 copy


God helg!

2 kommentarer:

Ville sa...

Det er iallfall lenge siden vi har sett dere!!!
Å så søt Dixie er på bildene, savner henne veldig...

Kan vi klare å treffes til helgen i sørmarka???

Gry og Millis blogg sa...

Koselig å høre fra dere igjen Tina:o)

Morsomt med gjemmeleken og skogsagility!!!

Ha en fin helg.