torsdag 29. juli 2010

Gjerdet er ferdig!

Nå er endelig gjerdet rundt hagen ferdig, så de siste dagene har Dixie kost seg masse uten bånd i hagen! :D Det ser ut som hun liker det kjempegodt, for med én gang vi åpner døra springer hun ut og rundt i hagen, og vil bare leke! Noen ganger springer hun til og med inn igjen bare for å finne en bamse eller en ball å holde på med, og hun gir ikke opp før hun får en (eller flere ;) av oss med på litt lek! :D Vi har ikke fått tatt noen bilder der ute enda, men det skal jeg nok få gjort om ikke så lenge! Men det blir nok vanskelig å få tatt bilder som viser Dixie skikkelig når hun løper og koser seg, så kanskje jeg kan få til en liten film? Vi får se! :)

Uansett, på søndag var Marian og jeg en tur med Tessy og Dixie igjen. Det var ganske lenge siden disse to hadde fått være sammen nå, så de så ut som de hadde det veldig gøy! De er fortsatt helt umulige å gå tur med i bånd, vi har enda ikke funnet en god måte å trene på dette, så vi fant raskt en inngjerdet barnehage der vi kunne slippe dem løs. Det var ganske varmt denne dagen, så etter å ha sprunget rundt og lekt en stund begynte de visst å bli litt trøtte, så de gravde et hull sammen, og la seg ned på den kalda, våte sanden de hadde gravd opp! :) Vi gikk også en tur ned til sjøen, slik at de fikk kjøle seg ned enda litt mer, før vi startet på turen hjemover igjen. :)

På lørdag reiser vi endelig til Hovden igjen! Vi har ikke hatt tid til å reise dit tidligere i ferien, men nå fant vi en helg der vi kunne være der noen ekstra dager i uken etterpå, så vi kommer nok ikke hjem igjen før onsdag! :) Det blir mor, far, jeg og Dixie som reiser, også blir Marian også med oss! :) Så da kan vi sikkert også få noen koselige fjell- og skogsturer som jeg har lest så mye om i de forskjellige bloggene i det siste, så det gleder vi oss veldig til! :D

Ellers så får alle som skal til Biri i helga ha god tur, og lykke til på utstilling til de som skal det! :D Gleder meg til å se bilder og lese om helga når dere kommer hjem igjen! :D

9 kommentarer:

Marianne sa...

Så flott at dere har fått gjerde da Tina! Gøy at Dixie fremdeles er en leken og spretten lappejente! God tur til Hovden da, der burde det jo bli mulighet for mange fine turer!

Ville sa...

Høres ut som Dixie stor koser seg med den friheten det nye gjerde gir henne, ser henne for meg hvordan hun glad springer ut og inn å henter nye leker:o))) helt herlig!!! Hun minner litt om Ville når vi er på hytta.

Dere må han en riktig fin tur til Hovden og kos dere masse!!!
Savner dere nå etterhvert, så vi må snart ta en tur isammen:o)))

Anne-Liss sa...

Tenker både dere og Dixie synes det er deilig med gjerde rundt hagen. Slippe å tenke på åpne dører og bånd. Maila går også inn og finner leker hun tar med seg ut i hagen. Ikke det at hun leker så mye men hun må liksom bare ha noe med seg ut.
Ha en fin tur til Hovden og kos dere !

Nina og Bonnie sa...

Ååååå som jeg er misunnelig på gjerdet. Charlie hadde likt det. Da slipper jeg å følge med han hele tiden eller sette han i løprstengen.

God tur til Hovden!!!!

Nøve sa...

Tenker hele familiern er glade for det gjerdet :o)
God tur til Hovden!! Kommer til å savne dere på Biri..

Lappelykke sa...

Gjerde er det beste i verden - nå overdriver jeg ikke! den gleden Frost viser over den totale friheten han har til å løpe rundt og hoppe og sprette er verdt alt i verden!

Håper dere får fin tur til Hovden!

Gry Viola og Roxie sa...

Så bra at gjeret er på plass! Tenker nok at Dixie koser seg! Ser henne for meg der hun skal ha dere med på leken!!
God tur til Hovden!!
Ha en fin uke!!

Dixie sa...

Det er veldig greit å slippe å ha henne i bånd eller passe på at hun ikke stikker av heler tiden, også har hun det sååå gøy når hun får springe helt løs! :D

Nå skal jeg lese innlegg fra Biri! :D

Dixie sa...

Forresten Berit: Nå er vi hjemme igjen, så det hadde vært kjekt å gå en tur en dag! :D